[MT-Tattoo] Dövme Severler Grubu

[MT-Tattoo] Dövme Severler Grubu

Merhaba arkadaşlar,

Mutlaka dövme sevenler ve dövmeyle ilgilenenler vardır. Forumda arattım ama bu konuyla ilgili bir sonuç bulamadım,ben de kendim açayım bu grubu dedim.

Burda sevdiğiniz dövmeleri paylaşabilirsiniz. Böylece dövme yaptıracak kişiler için değişik fikirler olabilir.Ben arşivimden bir kaç tane eklicem.

İyi forumlar... :)

41411041572256245575406.jpg

41621150489995772103328.jpg

angelicfacebygarverfina.jpg

134z.jpg

Son düzenleme:
Kaliteli işler görebilirsek gerçekten faydalanılabilir bir grup olacak..
Hadi bakalım, sanatçı MT'ciler..
Yav belki de içimizde dövme sanatçıları da vardır kim bilir?

Bakarmışız bir gün dövme etkinliği yapmışız :)

Evet kaliteli dövme paylaşımları olursa iyi olur,bende bbuaralar ikinciyi düşünüyrum.
ama benim dövme modelleri genelde bayanlara yönelik oluyor artık kusura bakmayın :)
bikaç tane daha ekleyim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 ----------

43128199835159159523159.jpg

tattoonumbertwo1bysohma.jpg

newesttattoobysheishere.jpg

n6902656981726449727913.jpg

arkadaşlar motosikletcisiniz ama hiç motosikletle ilgili dövme göremedim:)

Grup yeni açıldı henüz,tabiki motosiklet dövmesi olmadan olmaz,hemen bikaç tane koyuyorum,belki sizlere de fikir olur.

buarada Adanada dövme yaptırmak isteyip de,heryere güvenemeyen arkadaşlar için bir arkadaşımın dövme salonu var,gerçekten işini çok güzel ve temiz yapıyor, isteyenler söylesin,adres ve telefon numarası verebilirim..

INK1001.jpg

dv246er.jpg

5.jpg

1.jpg

bunu çok beğendim.
2.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

3.jpg

4.jpg

6.jpg

8.jpg

9.jpg

Çok güzel bir başlık olmuş :) ben de ikinciyi düşünüyordum ama kimsede olmayan bişey lazım :)

Çok güzel bir başlık olmuş :) ben de ikinciyi düşünüyordum ama kimsede olmayan bişey lazım :)

Teşekkürler. :)
Buarada herkes de olmayan bir dövme bulmak zor,mutlaka biyerlerden etkileniyor insan ama illa farklı olcak diyorsan,dövmeciye gidip,istediğin modeli çizdireceksin.

Birde arkadaşlar,sizlerde hoşunuza giden dövme modellerini paylaşabilirseniz,farklı fikirler çıkabilir :wiinkk:

ankara20tattoo20zs11209ff0.jpg

cool-spiderman-chest-tattoo.jpg

tattoo_illusion1.jpg

Adam akıllı bir dövmeci bulsam temizlik bakımından ve yaptığı çalışmaları görsem
bende yaptırmayı düşünüyorum.

10.jpg

megan07.jpg

tattoo_0000650.jpg

motorcycle-vtwin-engine-tattoo-49341.jpg

brianiker_large.jpg

bikertattoo0016.jpg

bikertattoo003.jpg

bikertattoo009.jpg

biker3.jpg

Hepsi güzel ve farklı zevklere hitap ediyor ama benim ilk dövmem bu aşağıdaki olacak:

stock-vector-motorcycle-tattoo-style-24578263.jpg

Bu arada İstanbul'da hiç dövmeci tanıdık kimse yokmudur?

Birkaç motosiklet dövnesi daha...buyrun :wiinkk:

ducati-motorbike-tattoo.jpg

099215.1.jpg

Wild%20Bills%20tattoo%20by%3B%20ED%20HARDY.jpg

bike_castleback.jpg

bike-tattoos-23.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

P1000380.JPG

Tattoo.jpg

biker25.jpg

old-ducati-tattoo.jpg

TT custom choppers da dövme sanatçısı ve air brush sanatçısı olarak çalışan Hakan Kara. Türkiye' deki sayılı "usta" dövme ve air brush sanatçılarından biridir.

Aşağıdaki linkten yaptığı işlere göz atabilirsiniz. İsteyen olursa irtibat sağlayabilirim.
http://www.facebook.com/album.php?aid=8726&id=1596476594

Bir de konu için bir önerim olacak. Burada internetten bulduğumuz dövme resimlerinden ziyade dövmesi olanların dövmelerini ve o dövmelerin hikayelerini paylaşsak daha iyi olmaz mı.

Konunuza müdahale olarak görmezsiniz umarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:08 ----------

TT custom choppers da dövme sanatçısı ve air brush sanatçısı olarak çalışan Hakan Kara. Türkiye' deki sayılı "usta" dövme ve air brush sanatçılarından biridir.

Aşağıdaki linkten yaptığı işlere göz atabilirsiniz. İsteyen olursa irtibat sağlayabilirim.

Bir de konu için bir önerim olacak. Burada internetten bulduğumuz dövme resimlerinden ziyade dövmesi olanların dövmelerini ve o dövmelerin hikayelerini paylaşsak daha iyi olmaz mı.

Teşekkürler bobber.
sayfayı inceledim,çok güzel çalışmalar var.
verdiğin fikir de güzel,tabiki de müdahale değil tam tersi iyi bir fikir.
isteyenler dövmelerinin resimlerini ve hikayesini anlatabilirler.

ama burda farklı dövme resimlerinin bulunmasının bir sebebi de,dövme yaptırmak isteyip de,ne yaptıracağı konusunda fikir sahibi olmak isteyenler içindir

teşekkürler :wiinkk:

kucumsemeyin o kadar...bunu hatta daha da otesini yapabilcek dovmeciler var yurdumun sinirlari icinde:)

küçümsemek falan değil kesinlikle.
çok isterim bizim ülkemizin de çok iyi dövme sanatçıları olsun ama zaten Türkiyede hala her kesimin benimsediği bişey değil bu dövme olayı, ayrıca teknolojik olarak da yeterli olamıoruz ne yazıkki, makinalar falan ancak yurt dışından getirtilebiliyor. benim arkadaşım bütün boyalarnı falan amerikadan getirtiyordu,çünkü burdakiler öyle iyi boyalar olmuyor ama bizde de kısa sürede ilerleyecğine inanıyorum :wiinkk:

Aha BBRR abime sanal tukkan acılmıs :)
Barıs abi yıllardır bu işi yapıyor bildigim kadarı ile bu tasarımları ve daha mukemmeleri konusunda onunlada gorusebilirsiniz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aha BBRR abime sanal tukkan acılmıs :)
Barıs abi yıllardır bu işi yapıyor bildigim kadarı ile bu tasarımları ve daha mukemmeleri konusunda onunlada gorusebilirsiniz.

Cerrahi'nin mesaj yazdigini gorunce,
aha dedim simdi kiyamet kopacak.
Bu kesin;
"dovme gunah sakin yaptirmayin, cehennemde sizi külbasti yaparlar!!"
:cherry:
diye yazmistir diye dusundum.:)
Ama sayin yoneticimiz, BBRR'nin dovme sanatçisi oldugunu dusununce, bu kadar ban yemis bir adamin ne seytani gör ne salavat getir düsturunu uygulamis oldugunu gormek sevindirici oldu.:mrgreen:

Bu arada topige katkida bulunmak için, buradaki arkadaslarin dovmelerinin resimlerini en kisa zamanda çekip asacam.
Burada çok yaygin dovme olayi.
Ozellikle hanimlar oralarina buralarina yaptirmayi çok seviyorlar.
Ben hanimlardan baslayayim.:)
Ama resimleri buraya atabilirmiyim bilmiyorum.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar