- Konu Yazar
Bu arada Beyler Para sahibinden.com da değil... AKBANK ın havuzunda bekliyor... ve firma iade istemeden iade etme olanakları bulunmuyormuş...!
dava açacam bu gidişle... değil 75 tl 7 kuruşumu bile bırakmayacağım.. hırsızlığa döndü bu iş
evet burası TÜRKİYE
iban numarası verirken isim diye bir bölüm yok...!
İBAN Numarasını veriyorum ama benim ismime yatıyor...
ee diyorum iban numarasında isme gerek yok.. ama verilmiş diyorlar... bu kadar mantıksız sağlıksız bir düzen olamaz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------
Direkt EFT yaptılar...
İBAN da sizdede isim istemiyolar değilmi hesap yaratırken ? gittigidiyor bu konularda çok güvenilir...
dava açacam bu gidişle... değil 75 tl 7 kuruşumu bile bırakmayacağım.. hırsızlığa döndü bu iş
Anlamdığım Bu havale, eft işlemlerinde artık IBAN kullanımı şart değil miydi? IBAN kullanılmışsa böyle bir transfer nasıl yapılabilmiş? Bana tamamen bankanın işgüzarlığı gibi geliyor.
evet burası TÜRKİYE
iban numarası verirken isim diye bir bölüm yok...!
İBAN Numarasını veriyorum ama benim ismime yatıyor...
ee diyorum iban numarasında isme gerek yok.. ama verilmiş diyorlar... bu kadar mantıksız sağlıksız bir düzen olamaz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------
Ben Sahıbınden.com Uzerınden Uzun Zamandır Satıs Yapıyorum İban'a Geçildiğinde İban'ımı Yanlıs Yazmışım Satış Yaptım Gelen Mesajda Hesap Numarasının Ankarada İsmini Duymadıgım Bır Bankaya Aıt Oldugunu Gordum Ve Hemen Hesap No'mu Duzelttım
Sahıbınden.com Uzerınden Gonderılen Mesajlara Bakarsan O Hesabın Kımın Adına Ve Nerede Oldugunu Gorursun (Satışta İlk Mesajda Diye Hatırlıyorum)
Direkt EFT yaptılar...
İBAN da sizdede isim istemiyolar değilmi hesap yaratırken ? gittigidiyor bu konularda çok güvenilir...