Binlerce Fransız Motorcu Protesto İçin Yollardaydı

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
adamlar kendi sorunlarına karşı duyarlı. biz ise kendi sorunlarımıza FRANSIZ kalıyoruz. asıl Fransız bizleriz.

Onlar Avrupalı,onlar Fransız,kah motosiklet kah Traktörleri ile yol kesen...hakları için birlik içinde mücadele edebilen....en azından deneyenler onlar....

biz de deneriz abi binlerce motorcu olmasa da belki başka forum siteleriyle haberleşip daha fazla adam toplanır. yöneticiler bi el atsa olur bence.
Ayrıca onlar avrupalı diyorsunuz kendi haklarını savunuyor diyorsunuz ama türkler için sadece bir lider lazım tek eksiğimiz bu organizasyon yapcak birisi olsun toplanır adam.

Hiç bi şeye benzin zamlarına bile kızmıyorum tarla gibi yollarda yol almaya çalıştıgımda kızdıgım kadar delik deşik çukurun birinden kaçsan ötekine muhakak giriyorsun bi 200mt düz asfaltta gitme şansın yok türkiyede yol degil yama yapmak alışıla gelmiş önce cana sonra mala kasıt birlik olsak tüm belediyeleri karayollarını dava etsek her motor sahibi bi dava açsa bu bile yeter protesto için,
ama nerde bu birlik
anca böyle imreniriz millete.

''Motosikletçiler için daha iyi ve daha güvenli yol altyapısı...'' ADAMLAR yollar daha iyi olsun die de düşmüş yollara ayaklanmış...ki adamların yolları zaten süper..ama adamlar mükemmel istioyorlar...biz napalım ya?bizim yollarımız perişan vergilerimiz uçuk..biz haftada 1 protesto edelim bence..hatta 2...anca yeter...

vay arkadaş :D bi şu toigi okuyorum .. bide başka bi topiige geçiyorum konuşulan tek şey deldim delerim delebilirsem . tekerde. yanlarım.. geçerim .. :D bi gün umarım düzgün bi konvoy yapabiliriz

Hiç bi şeye benzin zamlarına bile kızmıyorum tarla gibi yollarda yol almaya çalıştıgımda kızdıgım kadar delik deşik çukurun birinden kaçsan ötekine muhakak giriyorsun bi 200mt düz asfaltta gitme şansın yok türkiyede yol degil yama yapmak alışıla gelmiş önce cana sonra mala kasıt birlik olsak tüm belediyeleri karayollarını dava etsek her motor sahibi bi dava açsa bu bile yeter protesto için,
ama nerde bu birlik
anca böyle imreniriz millete.

aynı dert valla grenajların tırnak tamirinden bıktım be:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
coq' u gördüm....:mrgreen: (yersen)

Resimde onden 1827. motorun sagindaki benim.:p

Katıldın mı? Katıldıysan nasıl geçti, ses getirdi mi, Sarkozy yusufladı mı? Bir anlat bakalım Horozum ibibiğim, Avrupalı motosikletçim.. :)

Katildik tabi.
Katilmasina katildik da bisey protesto ettigimizden haberimiz yoktu.:cherry:
Neyse.
Madem protesto etmisiz, iyi yapmisizdir.:p

Her sene mart ayinda sezon açilisi yapariz.
Binlerce motosiklet katilir.
Bu da onlardan biri.:)

Stephan size selam soyledi.:queen:

spa0789copy.jpg

Biri bana sürü psikolojisi demesin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------

spa0789copy.jpg

Hepsi birbirine benziyor... horoz gibi...

toplum duyarlılığı motosiklet aşkı budur hiç unutmam almanyadan bi yakınımız gelmişti bizi arabasıyla gezdirdi arabada yakınımızın çocuğunun solediği bi laf önce beni güldürdü sonrada üzdü küçücük çocuğun ilk dikkatini çeken şey yollarımız olmuş aynen şunları soledi '' sizin burada arabamız çok sallanıyo herkes yola taş atmış bide delmişler neden yapmışlar bunu'' ne bilsin çocuk bu yolun izmirin can damarı olan altınyol olduğunu ama belediyeleri tebrik etmek lazım çok üstün bir yönetim sistemine sahipler varsa yoksa kaldırımlar her sene ayrı bir kaldırım yapılır mı yaa yollar perperişan ama her kaldırım yapımına ben şu gözle bakıyorum belediye başkanımız bi yazlık daha alıyo....

Bize de lazım böyle bişey, çok değil köprüyü dolduracak kadar olsun yeter. :cherry: Fark ederler belki o zaman motosikletleri. :)

sitede günü saati yayınlansın bende gelirim. koyun gibi susmamak lazım arkadaşlar. motorculuğun önündeki engellerle savaşırsak o zaman problemleri çözeriz.

Bizde bu kadar büyük konvoy oluşturulsa kesin kaza olur. Bi serseri çıkar teker meker yapar. Millet gaza gelir sidik yarıştırmaya başlanır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar böyle bir etkinlikte biz yapabiliriz.Özellikle cumartesi yada pazar olması gerekir bence.Allaha emanet olun

GKN

Helal olsun adamlar yapmis.:p

Gittinmi sende? Nasıl bi ortma vardı? Hiç bi sonuç çıktımı protestodan, ses getirdimi ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

Özür dilerim ya, sorulmuş, ikinci sayfayı okumamıştım :p

abi yalnız dikkatinizi çektimi adamların motorlarına bakarmısınız ? avrupa...!

eğer varsa böyle bir org. hazırlıyorsanız 1.sayfaya yazın adımı..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar