regal spidermi yakışıklı hyosung gv 650 mi

regal spiderinmi tipi daha hoş hyosung gv 650 ninmi

• Kullanılan toplam oy
    48
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
regal spidermi yakışıklı hyosung gv 650 mi birde regal çinli uzun yola çıklırmı yolda kalmayalım sonra

ahah ilk oy veren ben oldum çok mutluyummm ahuasuhusahua..

Valla dostum regal normal bi çinli değil ama ikisi arasındaysan tabii ki 650 cc lik bir motor daha iyidir.

eğer hangisini alayım diye soruyorsan zaten kararını sorunu sorarken vermişin yakışıklı gv650 diye.bana sorarsan da aynısı :)

kıyas bile yapmamak lazım tabiki GV650, kaldiki regal 650 cc bile olsa yine GV650

Adana İl Temsilcisi
regal,çinlilerin içinde en iyisi diye biliyorum.benim bir arkadaşım,250.cc.ile,ADANA-KARADENİZ-ADANA (3600.KM),SORUNSUZ YAPTI.bahsi geçen bu gezide 5 tane regal vardı.hyosung ise kore malıdır.75 derece V motora sahip,650 cc.sınıfında en yüksek HP.li makinedir.ayrıca scoter dahil her motorla uzun yol yapılır.yeterki motorunuz bakımlı olsun ve siz altınızdaki motordan,olabildiğinden fazlasını istemeyin,sıkılmayın,keyif alın.

İkiside hem tarz hemde görünüş açısından farklı motor, playa nasıl baktığına bağlı, klasik mi, performans mı, tip mi, ne?

regal,çinlilerin içinde en iyisi diye biliyorum.benim bir arkadaşım,250.cc.ile,ADANA-KARADENİZ-ADANA (3600.KM),SORUNSUZ YAPTI.bahsi geçen bu gezide 5 tane regal vardı.hyosung ise kore malıdır.75 derece V motora sahip,650 cc.sınıfında en yüksek HP.li makinedir.ayrıca scoter dahil her motorla uzun yol yapılır.yeterki motorunuz bakımlı olsun ve siz altınızdaki motordan,olabildiğinden fazlasını istemeyin,sıkılmayın,keyif alın.

Abi bu arada, GV650'nin motoru 90 derece olması lazım, 75 derece olan 250cc bildiğim kadarıyla.:)

bence ikiside çokfarklı kulvardalar,(fiyat ve kullanım)spider tek kişilik bir custom şasesi itibariyle herturlu calısmaya müsayit,gv650 hd nightroad gibi aksesuar dısında fazla bır degısıklık yapabılmek mumkun degıl. cunku klasık bır tasarımı yok kaslı sıradısı bır tasarımı var

Kesinlikle katılıyor ve hala Regal raptor 250 cc. motorumu zevkine garajımda tutyorum.

regal spidermi yakışıklı hyosung gv 650 mi birde regal çinli uzun yola çıklırmı yolda kalmayalım sonra

evet regal çinli ama emin ol 1. kalite çinlidir o kendi adıma ben eminim her yola gidilir arkana bakmadan emiin ol ama tercih etmek gerekirse ben gv 650 derim

Kesinlikle katılıyor ve hala Regal raptor 250 cc. motorumu zevkine garajımda tutyorum.

:cat:

birtürlü çinlilere karşı önyargımızı kaldıramıyoruz,:pr: kötü motor yoktur kötü sürücü vardır,her zaman evde yedek bir motor bulunsun kısa mesafelerde kullınılabılsın dıye aynı şekilde bende çinliyi tercih ettim hicte yanlısını görmedim,ilgileniyorum sonucunda saat gibi calısıyor :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar