Bu hız bizi öldürür !!

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaşamak için 300 yapın diyorum kimse dinlemiyo beni, hele şükür beni anlayanlar çıkmaya başladı.:queen:

Yaşamak için 300 yapın diyorum kimse dinlemiyo beni, hele şükür beni anlayanlar çıkmaya başladı.:queen:

katılıyorum .. ama 300 diil. tafikte seyir diger araçlardan hizlı olmalıdır.. kurallara uyunca yada şeritte yavaş seyrederken hep sıkıntya düşüyorum .. mutlaka biri çıkıyo yada işey oluyo :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
katılıyorum .. ama 300 diil. tafikte seyir diger araçlardan hizlı olmalıdır.. kurallara uyunca yada şeritte yavaş seyrederken hep sıkıntya düşüyorum .. mutlaka biri çıkıyo yada işey oluyo :cherry:

En son 280'e düşerim aşası valla olmaz, 6. vitesin başlangıç maliyeti bile 250 cıks yok kurtarmaz abi...:p

alet cantanızda bir adet amerikan yapımı tek borulu ateşlemeye hazır bazuka bulundurun (mümküne iki) eğer baktınız sorun oluyor ceza da yemek istemiyorsunuz arkcınız varsa söyleyin ona cıkarsın bazukayı ucursun kamyonu yola devam sonra kim sıkıstırabiliyor motorluyu hadi bakalım.

ha arkciniz yoksa "önce güvenlik" tabiki sağa cekin bazukayı kullanın yolunuza güvenle devam ediniz.

Bazukanın üzerine itfaiye numarası yazarsanızda iyi olabilir.

büyük helişme haberimiz yapılmış :rendeer: gelişme var ülkemizde

kullandığım motor 4 silindir 600 cc ve 98 beygir. bu motorun TÜRKİYE'ye girişinde, satışında, ruhsatlandırılmasında herhangi bir sorun çıkmıyor ancak iş karayollarında sürme işine gelince "durun" diyorlar. "sen motorlu bisiklet veya motorsikletsin. senin hızın ancak 70 km/sa %10 da iltimasla 77 km/sa olabilir ancak. karayollarında diğer araçlara verdiğim hız limitlerinden daha aşağıda bir araçsın sen. sen ve sürücülerin ölüme mahkum şeytan icadı ve sürücüleridir. sen ve gibilerin yaşama hakkı yoktur ve olmayacaktır." deniliyor.
şimdi soruyorum sizlere en iyi ve güçlü motorları bırakın hepimiz 100 - 125 cc motorlarla başladık bu işe, bu denge işini bisikletle öğrenmeye başladık, bize yeterli hız sınırlarını vermezlerse zaten zor olan işimizi daha da zor hale getirmeyecekler mi. zaten daha evrimleşememiş 4 ve daha üstü tekere haiz araçlardan yeterince çekiyoruz, kaçabilmek için gaz açıyoruz. bu limitlerle her an ceza kesilme korkusunu zaten yaşıyoruz. evrimleşememişlerin altında kalıp hayatımla kumar oynayacağıma gaz açıp tehlikeden uzaklaşıyorum. ceza yesem de en azından yaşıyorum.
ama artık ne cebimle ne de hayatımla ilgili kumar oynamak istemiyorum. gereğinin de yerine getirilebilmesi için elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.
saygılar.

KArdeşim tamamen katılıyorum antalyada yaşıyorum bende ve antalyada şu aralar o kadar trafik canavarı varki anlatamam benim motorum 125 lik max hızı zaten 120 artık motora gaz basmaktan bıktım direk sağa çekiyorum geçiyolar sonra yoluma dewam edyorum bıktım çünkü yeter ya bu ne hızlı gitsen 10 mt ilerde polis durdurup cezayı kösüyo yavaş gitsen trafiktekiler kornaya sellektöre asılıyo buna bi dur demek gerekiyo artık tüm motorcular olarak bi ayaklanmamı çıkarsak nasıl olur ?

madem bu üratlere mahkumuz .. türkiyeye sadece honda cup getirsinler.. onlara binelim.. 50 ssene önceki kurallara mahkum oluyoruz.. bu devran düzelir ama biz göremeyecegiz ..

GKN

madem bu üratlere mahkumuz .. türkiyeye sadece honda cup getirsinler.. onlara binelim.. 50 ssene önceki kurallara mahkum oluyoruz.. bu devran düzelir ama biz göremeyecegiz ..

Yamaha getirsinler hondayı napıcaz :p

Peki benden bi soru, nedir olması gereken yasal hız???

otomobillere verilen hız sınırları yeterlı olacaktır inancındayım. sonuçta karayollarında yarış yapmıyoruz.

Denizli İl Temsilcisi
yha bırakın 80 ini ben şehir içinde arkamdan hızlı git diye belediye otobüsü sıkıştırdı naptım biliyomusunuz 10 km yhe düştüm 60 dan 3 km boyunca 10 la gittim sonra o beni solladı ama gidon böyle otobüse değdi değcek ben tekrar solladım solda karakol vardı kestim otobüsün önünü ordada önünde yunuzlar vardı karakolun onlarda sağolsun koştu geldi anlattım bastılar bütün cezaları şimdi diceksiniz bunun konumuzla ne alakası var biz hızlı gitsekde sıkıştırıyolar yavaş gitsekde artık motorceketinin cebine 4 tane buji koydum napıyım artık en son çare bu pufffff.

yha bırakın 80 ini ben şehir içinde arkamdan hızlı git diye belediye otobüsü sıkıştırdı naptım biliyomusunuz 10 km yhe düştüm 60 dan 3 km boyunca 10 la gittim sonra o beni solladı ama gidon böyle otobüse değdi değcek ben tekrar solladım solda karakol vardı kestim otobüsün önünü ordada önünde yunuzlar vardı karakolun onlarda sağolsun koştu geldi anlattım bastılar bütün cezaları şimdi diceksiniz bunun konumuzla ne alakası var biz hızlı gitsekde sıkıştırıyolar yavaş gitsekde artık motorceketinin cebine 4 tane buji koydum napıyım artık en son çare bu pufffff.

Abooo. Bujici gelmiş millet kaçın! Topik patlar artık. Geçmişte böyle bi buji muhabbeti olmuştu varmıdır hatırlayan bilmem çok bombaydı. Bilmeyene söyleyim bu bujiler atınca patlıyan cinsten. Yani koca otobüse buji atsan ne olur demeyin atıyosunuz patlıyo. Kabooom olayı:queen:.

Kardeş bi de buji beleşse bi çift cr9 da bana gönderirmisin? 2000km sora deiştirecem:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar