Shenke Motor ??

Sen genemi burdasın oguzhan :) Çin malı buda.

Son düzenleme:
yaw aklımı çeliyolar uniqe :D ama güzel bi motora benziyor hem sahibide hiç şikayetçi değil :) bi yandan ybr alıyım diorm zaten kaç yıl bekledim o parayı toparlamak için :D anca toparlıyorum işte daha yeni yeni hep bişey çıkıyo tamamlayamıyorum :D ybr için tamamlamak istesem 4 5 yıl beklerim herhalde :) bu motor hakkında bilgisi olan yok mu :D uniqe az çok anlarsın sen ya bişey söyle :D

yaw aklımı çeliyolar uniqe :D ama güzel bi motora benziyor hem sahibide hiç şikayetçi değil :) bi yandan ybr alıyım diorm zaten kaç yıl bekledim o parayı toparlamak için :D anca toparlıyorum işte daha yeni yeni hep bişey çıkıyo tamamlayamıyorum :D ybr için tamamlamak istesem 4 5 yıl beklerim herhalde :) bu motor hakkında bilgisi olan yok mu :D uniqe az çok anlarsın sen ya bişey söyle :D

ereğlide heryer dağ bayır bu motorlar 1 sene olmaz dağılır bence ybr çin malıyla uğraşma istesende dağıtamazsın ybryi dağılcak yeri yok:queen:bunlar boş grenaj:cat:

bizim motorunda baya bi klonlanmışı var yawww.önü storm arka martian karışımı tipik bir çinli.kaç para istiyolar bunlara?bunları 0 alırsın sanırım.2.el ybr al alacaksan takılma bunlara

doğru diyosunda çok pahalı ya :cherry:

bak hep bunu diyerek bu tip motor alanlar zaten taksit taksit ybr'nin parasını çıkarırlar ben kendimden bilyiorum kanuni rokko aldım 1.000 tl 1000 tl den de fazla masraf ama taksit taksit eğer ikna olcaksan bütün faturaları dökerim buraya:cherry::cat::rendeer:

:cherry: bak 4100 ybr :D plaka + ruhsat korumalarla toplasan 5000 tl :) bu motorlar 2000 tl falan. o kadar param olsa durmam şimdi gider nöbetçi motosikletçiden ybr alırım :cherry:

:cherry: bak 4100 ybr :D plaka + ruhsat korumalarla toplasan 5000 tl :) bu motorlar 2000 tl falan. o kadar param olsa durmam şimdi gider nöbetçi motosikletçiden ybr alırım :cherry:

abi gidip sıfırnı zaten alma ona okadar para verilmez bundan 2.000 tl sıfır alcagına o paraya temiz ybr araştır inan bana başon agrımaz:cat:

:) abi güvenemiyorum ki çevremdekilerden biliorm adam dio ki

"ii birine kakaladık motoru " ilanada yazmıs rodajı ii yapıldı die yalan :) kime nasıl güvenilir ki ?

:) abi güvenemiyorum ki çevremdekilerden biliorm adam dio ki

"ii birine kakaladık motoru " ilanada yazmıs rodajı ii yapıldı die yalan :) kime nasıl güvenilir ki ?

bende guvenemıyordum ama cok arastırdım cbf aldım ikinci el inan bana sıfır alsam bu kadar kar etmem bu iş şans ve araştırma işi begendıgın motoruda servise göstermeden alma bilir kişilerle tecrübeli kişilerle yap bunu sonra motorunla gezerken aman nerde durcak nerde bozulcak diye korkmazsın o plastiği gitmiş burası gitmiş yok artık çekmiyo yok motor bağırmaya başladı yok çok benzin yakıyo neler neler :queen::queen:ama sen bilirsin ben tecrubelerimi aktarıyorum:)bak ama hani kendini çok zorlucaksan ki o scootera 2000 veriyosan raht bulursun ikinci el temiz ybr sana cup tavsiye ederim hem vitesi hemde sorun cıkarmaz en azından yolda bırakmaz 7.000 km cup kullandım bir kere yolda kalmadım istanbulda bayır vs karşıya gittim geldim kaç defa tık demedı maşallah:)ama derimki ybr al ömürlük olsun:cat:

Bu motorlardan alırsan motordan soğursun.İllaki 2010 almak zorunda değilsin.Ben yuvarlak kafayı 3.200 e almıştım.Sen bi gemide gidip gelsen toplarsın o parayı :cherry: Eğer hala alacam diyosan motordan soğursan korumaları bana yollarmısın :p

Bu motorlardan alırsan motordan soğursun.İllaki 2010 almak zorunda değilsin.Ben yuvarlak kafayı 3.200 e almıştım.Sen bi gemide gidip gelsen toplarsın o parayı :cherry: Eğer hala alacam diyosan motordan soğursan korumaları bana yollarmısın :p

hani çoçuklar yaramazlık yapmadan önce dedesi annesi babası babanesi neyse nasihat eder ya bana bu durumlar hep öle gelir:queen:ne kadar anlatrsan anlat o yoldan geçicek motorcu olmak için yani zarar etmek var sonunda ama başında hemen ucuz sıfır almak cazip geliyo insana hayat işte ne edersin:bounce::queen:

gemiden geldiğimde alcam zaten :) sonra sınava girip rütbe yükselticem ondan sonra gidip geldiğimde herşey daha kolay olcak benim icin. uniqe bana yardım etcen ozaman kardeşim :cherry: ikinci el ama güzel bi ybr bulabilirsek hemen gidip alırım işte ama bu seferde aklımda hep bi şüpe olcak . çünkü rodajı ben yapmadım. yani nerde ne yapacağını bilemem ki ! bunu ancak sahibi bilir çünkü o gezdi bu motorla sonucta anlatabiliyor muyum? ozaman tanıdık bildik bi insan bulursan haberim olsun :cherry:

hani çoçuklar yaramazlık yapmadan önce dedesi annesi babası babanesi neyse nasihat eder ya bana bu durumlar hep öle gelir:queen:ne kadar anlatrsan anlat o yoldan geçicek motorcu olmak için yani zarar etmek var sonunda ama başında hemen ucuz sıfır almak cazip geliyo insana hayat işte ne edersin:bounce::queen:

ya ben çok aceleci insanım ki motor için 2 3 yıldan beri bekliyorum düşün :cherry: hala almadım . gidip bi scooter alsam tamam ama burda yazılanları okduktan sonra onla yola çıkılmaz artık. cup modeli düşünmüyorum ybr düşünüorm. Ama işte bi denkleştirsem parayı.

sıfır almayı neden istiorm biliomsunuz? rodajını ben yapıcam motora nasıl davrandığımı ben bilcem. eğer ikinci el alırsam adam basmıştır sonuna kadar rodajda bana sölemez çok güzel yaptım der ayrıca servise götürsem adam motorun geçmişte nasıl kullanıldığı hakkında bilgimi vericek benim hiç tecrübem yok . yani bilmiyorm işte kafamda şüpe kalır kendi makinam olsa asla şüpe olmaz çünkü nerde ne zaman ne yapacağını bilirim . bakımlarını nasıl yaptıığımı motora nasıl baktığımı bilirim. ama satan kişinin neler yaptığını bilemem. bi anlasanız beni :cherry: :cherry:

Arkadaş,

Kesinlikle alma tavsiye etmem. Etrafımda lafımı dinlemeyen çok arkadaşım aldı bunlardan ÇANÇİN. taksitle 2500 Tl ye aldı sadece 8 ayda harcadığı para (servisten bahsetmiyorum, tamircilerde kaynak, kırılan grenaj tamiri vs) 2500 Tl den fazla para harcadı. Pişman oluyor ama atsan atamaz satsan satamaz durumda cefasını çekiyorsun. ucundan azıcık motor keyfine vardığından da, yolda kalacağıma bırak evde dursun da diyemiyoruz. Kullandıkça da elimizde kalıyor:pale:

bir de bu tip motorları kullanan bir çok arkadaş, başlarına geleni itiraf etmekten sıkıldıklarından mı nedir. benim motor çok sağlam çıktı vs diyebiliyorlar. Hatta bazıları, sen de al bir tane süper diyerek kendi zarar ve ziyanlarına yeni ortaklar katmaya çalışıyorlar. yanlış. Bu motorlardan, fiyatları ucuz olmasına rağmen memnun kalan benim hiç bir arkadaşım yok.!

çin malı scooterler almakyerıne yıne cın malı ama vıteslı almanda yerınde olur ama ybr alacak paran varsa hiç durma derım

Arkadaslar bugün bir yakınımla konuştum motoru 39 bin kmde. Arıza vermedi dağılmadı vs vs dediler benimle birlikte motor alan bazı arkadaşlar deişik model aldılar ancak dağıldı dedi. Markaları söylemiyim...

Sizce şu modeller nasıl ?

http://www.shenkemotor.com/YY150T-19-Alien-150E.html ilk kez gördüm bunu müzik sistemi falan var .

birde

http://www.shenkemotor.com/YY150T-12B-Aquila2-150E.html

hakkında bilgisi olan var mı?

kardeş kusura bakma ama o sana 39 bin km de arıza yapmadı dökülmedi diyen yakının kimse söyle ona o attığı yalana kendisi inanıyomu:farao:
şimdi bu yazıyı okuyan bütün forum üyelerinden özürdilerim yazdıklarım ağır kaçtıysa
benim kayın biraderim çinde motor fabrikasında çalışıyor
kardeş diyor hepsini biz üretiyoruz en ufak parçasına kadar türkiye ve diğer ülkelerin tamamı sadece montaj yapıyor diyor
o resimde gösterdiğin motor çelik 150 nin asya 150 nin ve seger 150 nin kuba 150 nin ve bir kaç sayamadığım markanın aynısı aynı fabrikada üretiliyor bak dikkat et motor üzerinde marka yok o markayı gittiği ülkede basıyolar ve 10 bini görmeden piston sekman değiştiriliyor çok fazla yakıt tüketiyor (100 km de 6 litre benzin yakar) sana bunların dışında bilgi veren varsa inanma kesinlikle
eğer inanmıyorsan git herhangi bir tamirciye kaza yapanlar hariç bunlar dışında tamirhanede tamir bekleyen motor yoktur
ben vitesli sürebilirim dersen eğer git 125 lik vitesli al hem kullanımda hemde yakıt tüketiminde rahat edersin:cat:

Ya arkadaslar bu cin ler aslinda gorkemli guzel seyler yapiyorlar ancak bide saglam olsalar hemen bitane alicam...

hepinizin yazılarını ayrı ayrı okudum parayı toparlarsam kesinlikle bir ybr 125 alcam. 2.el al diyenler var ama ben titizlikten dolayı güvenemiyorum işte..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar