[V-Strom Adana] 14.03.2010 Uzuncaburc Gezisi

merhabalar; uzun bir aradan sonra nihayet uzun bir gezi yapabildik. bu defa mersinin silifke ilcesindeki uzunzaburc koyunde yer alan antik kenti gezdik.

toplam mesafe 400 km. cogu bunaltici otoban idi.
1- vstrom hasan-sezen
2-vstrom erhan-ijlal
3-fazer fuat
iste fotograflar:

kizkalesinde kahvalti molasi:

Uzuncaburca giriyoruz...

uzuncaburctan ayrilip donus yoluna koyuluyoruz. hedef adana.

son olarak otoban girisinde kare kare peg surtme:p:p

hoscakalin.

Erhan negüzel birgezi olmuş ijlal'de profosyonel fotocular gibi güzel resimler çekmiş kahvaltı fotosu harika,Hasan'a dayanmaz!:p:):)

gezinizi beğendim abiler...özendirik oldum bir an.Ama bir şey sormak istiyorum dikkatimi çeken şey bir fotoğrafta kilometre ve devri saatinin çalışmaması başka foto sadece km saatinin çalışması başka fotoğrafta ise ikisinin de çalışması yoksa ben mi yanlış sezgiledim kusura bakmayın yine de :)

Adana İl Temsilcisi
elinize,emeğinize sağlık erhancığım.güzel gezi olmuş.

...:) Paylaşım için teşekkürler,Güzel gezi olmuş.:cat: Böyle yezilerinizin devamını dilerim....

gezinizi beğendim abiler...özendirik oldum bir an.Ama bir şey sormak istiyorum dikkatimi çeken şey bir fotoğrafta kilometre ve devri saatinin çalışmaması başka foto sadece km saatinin çalışması başka fotoğrafta ise ikisinin de çalışması yoksa ben mi yanlış sezgiledim kusura bakmayın yine de :)

Güzel gezi. Tarih kokuyor. Herzamanki gibi.
Anladığım kadarıyla son 2 foto da iniş aşağı olduğu için kontak kapatılmış.
Havalar ısınıyor. Güzel gezilerinizi bekliyoruz.:cat:

Sizleri tebrik ederim.. Tarihin derinliklerine inmişiniz denebilir :))

Süper Moderatör (BBRR)
erhan kardeşim gayet güzel bir gezi olmuş... resimleri uygun boyutta yükleyip bizleri 1 saat açılsın diyede bekletmemen ayrı bir incelik ..yannız hasanım var sen varsın gezi var ama kebab yok olmamış canım :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmuş hasan abi ellerine sağlık.sizler böle gezince bizde bu sayede öğrenmiş oluyoruz memleketimizi.en kısa zamanda sizlere katılma dileğimle hoşçakalın adana mt:)

Ahhh ah. Trt'nin meteorolojik uyarısına kandım Adana ve Mersini sağnak yağışlı gösteriyordu. Tek damla düşmedi. Elinize sağlık arkadaşlar.

Gaziantep İl Temsilcisi
vay vay vay kimleri görüyorum erhan kardeşim özlettınız kendınızı nerelerdesınız siz ya kahvaltının maşallahı var hasan abinın dedıgı gibi hasan ustad sıyırmiştır o masayı allahın esırgesın sizi sizleri görmek gercekten güzeldi.

Ne zaman geliyorsunuz bu tarafa daha güzel insanlar gelin de bir kebab yellıyelım şöyle...

Gaziantep den selamlar sevgiler Adanalı dostlar...:rendeer::rendeer::rendeer:

Ellerinize ve tekerinize sağlık erhan, uzun zamandır gitmiyorduk oralara sayenizde görmüş olduk :cat:

tüm arkadaşlarıma yorumları için teşekkür ederim. güzel bir gezi idi. görmediğim bir antik kentti; onuda gördük.
cümbür cemaat gezileride özlemedik değil valla.

mosikletteki kadranranı gözden kaçırmayan arkadaşı ayrıca tebrik etnek isterim. fotograf çekmek için durduğumuzda baktık eğim tatlı; motor süzülüyor buraktık aşağı. 1 kare ordan diğeride hemen akabine motosikleti çalıştırırken çekilen foto.

teşekkürler arkadaşlar sayenizde gezmiş olduk :)) fuat fazerin tekrar hayırlı olsun, yeni görüyorum:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
HELAL OLSUN SİZE, ANILARIM CANLANDI VALLA..
ama oraya kadar gidip, ölü krallar şehrine de girseydiniz keşke

devamını bekliyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar