kullandığım motor 4 silindir 600 cc ve 98 beygir. bu motorun TÜRKİYE'ye girişinde, satışında, ruhsatlandırılmasında herhangi bir sorun çıkmıyor ancak iş karayollarında sürme işine gelince "durun" diyorlar. "sen motorlu bisiklet veya motorsikletsin. senin hızın ancak 70 km/sa %10 da iltimasla 77 km/sa olabilir ancak. karayollarında diğer araçlara verdiğim hız limitlerinden daha aşağıda bir araçsın sen. sen ve sürücülerin ölüme mahkum şeytan icadı ve sürücüleridir. sen ve gibilerin yaşama hakkı yoktur ve olmayacaktır." deniliyor.
şimdi soruyorum sizlere en iyi ve güçlü motorları bırakın hepimiz 100 - 125 cc motorlarla başladık bu işe, bu denge işini bisikletle öğrenmeye başladık, bize yeterli hız sınırlarını vermezlerse zaten zor olan işimizi daha da zor hale getirmeyecekler mi. zaten daha evrimleşememiş 4 ve daha üstü tekere haiz araçlardan yeterince çekiyoruz, kaçabilmek için gaz açıyoruz. bu limitlerle her an ceza kesilme korkusunu zaten yaşıyoruz. evrimleşememişlerin altında kalıp hayatımla kumar oynayacağıma gaz açıp tehlikeden uzaklaşıyorum. ceza yesem de en azından yaşıyorum.
ama artık ne cebimle ne de hayatımla ilgili kumar oynamak istemiyorum. gereğinin de yerine getirilebilmesi için elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.
saygılar.