21 Mart 2010 Pazar günü Kerpe'ye gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harita için tıklayın

Kerpe İzmit'e 50 Kandıraya 10 Km mesafede olan Kerpe şirin bir beldedir. En önemli özelliği pembe kayalar olarak bilinen kayalarıdır. Kerpeye gitmişken Kefken üzerinden Cebeci'ye kadar uzanabiliriz. Cebeci'deki sahil oldukça uzun ve güzeldir.

kerpe2.jpg

r0010849kefken.jpg

kerpe1.jpg

Birkaç yol fotoğrafı verelim

28844290.jpg

23790025.jpg

26868552.jpg

23789842.jpg

8320714.jpg

Kadıköy Eski Salı Pazarı Meydanın'dan Kerpe 150 Km mesefede. Haritadan göreceğiniz gibi Kandıra'ya kadar TEM Paralıyol'dan gideceğiz. Daha sonra Kandıra sapağından girip Kerpe'ye yöneleceğiz. Fotoğraflardan da görüleceği üzere TEM'den sonraki yolumuz bir gidiş bir geliş şeklinde ara ara tercihli şerit olan yerleri de bulunuyor. Yol üzerinde bir tane çok ciddi viraj var. Güvenlik nedeni ile o viraja gelmeden önce grupta önceki araçla olan mesafenizi iki katına çıkartmamız gerekecek. Zaten gerekli uyarıyı yapacağım. Onun dışında birçok motosiklet kullanıcı gibi benim de çok zevk aldığım tarzda bir yolu var.

Toplanma yerlerimiz;
Avrupa Yakası : Levent BP Benzin İstasyonu. Saat 09:00 buluşma 09:15 Tekerlekler döner. Grubun lideri Batuhan olacak.
Anadolu Yakası : Kadıköy Eski Salı Pazarı Meydanı saat 09:00 buluşma 09:15 Tekerlekler döner. Grubun Lideri ben olacağım.
iki grubun buluşma noktası TEM Anadolu Otoyolu Dudullu gişelerini geçer geçmez sağda güvenli bölge olacak. Buluşma ardından gruba ben liderlik edeceğim. Katılıma göre grup hızlı ve yavaş olmak üzere ikiye bölünecek TEM boyunca iki grup ayrı gidecek Kandıra sapağından yolun yoğunluk ve katılıma göre sonra tek grup ya da yine iki grup olarak yola devam edilecek.

Gezimize katılmak için aşağıdaki maddeleri sağlıyor olabilmeniz gerekli. Yolculuk başlamadan önce liderler tarafından kontrol edilecektir. Şartlara uymayanlar kesinlikle gruba alınmayacaktır.
1- Ehliyete tüm evrakların tam olması
2- Sürücü ve Artçının Kask takması. diğer koruma ekipmanlarınının olması tercihimizdir.
3- Dolu benzin deposu

Yemek için balık düşündüm Kerpe'deki tanıdığıma ulaşır ulaşmaz fiyatları bildireceğim.

Katılım Listesi

1- Tuğushan ÖZDENER
2- Baturhan ÇAKIR

Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel bir gezi olur sanırım ama havalar ınsallah bozmaz bıraz bulutlu gıbı

avcılardan 150+50 toplamda 400 olur bakalım dusunelım
:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum gerçi Yol Grubunu bilen biler ama yine de fayda var. Grup sürüşü kurallarınının dışına çıkılmayacak. Nihayetinde amacımı gazlamak değil gezmek.

Hafta sonuna 15 derece görünüyor hava durumu ama bakacağız :)

1- Tuğushan ÖZDENER
2- Baturhan ÇAKIR + Eşi

1- Tuğushan ÖZDENER
2- Baturhan ÇAKIR + Eşi
3- Burak DEMİR

Yağmur olmadığı takdirde bende Leventteyim. Benide ekleyin listeye

Navigasyona ihtiyaç varmı yolu biliyormuyuz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
İllahaki listeye eklemeyecen değil mi kendi ille de bize ekleteceksin değil mi :D

Navigasyona ihtiyaç yok aslında Kaan abi de navigasyon cihazı aldı bence en azından aparatını gtir bakalım sen nasıl takmışsın diye

Güncel Liste

1- Tuğushan ÖZDENER
2- Baturhan ÇAKIR + Eşi
3- Burak DEMİR
4- İstanbulccc

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hala mı düşünüyorsun yoksa gelmeye karar verdin de haberimiz mi yok :)

Güncel Liste

1-Umarsız (Tuğushan ÖZDENER)
2-Batubay (Batuhan ÇAKIR + EŞİ)
3-Tombo (Burak DEMİR)
4-İstanbulcc (Kerim AYKUT )
5-Motorlord (Kaan ÇAĞIN)

İllahaki listeye eklemeyecen değil mi kendi ille de bize ekleteceksin değil mi :D

Navigasyona ihtiyaç yok aslında Kaan abi de navigasyon cihazı aldı bence en azından aparatını gtir bakalım sen nasıl takmışsın diye

Güncel Liste

1- Tuğushan ÖZDENER
2- Baturhan ÇAKIR + Eşi
3- Burak DEMİR
4- İstanbulccc

:) Ben ne olur olmaz alayım yanıma , montaj şeklinin patentini alayım önce :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Neyse zorlamayalım seni :) Karar verirsen eklersin adını :)

Kandıradan kerpeye yol müthiş keyif verici... Keyifli kazasız belasız sürüşler...
Virajlada karşıdan gelen araçlara dikkat edelim.

eyüp bak sinyalleri flan takmışsın güzelleştirmişsin makinayı aramızda görmek isteriz

biraz daha düşün :)

slm arkadaşlar bizde arkadaşımla düşünüyoduk hafta sonu nereye gitsek diye bunu gördüm onunla konuşayım kabul ederse en az iki motor katılabliriz kandıra sapağında size herhengi bi mahsuru yoksa..adapazarından gelecez bu mevsimde oralar çok tenha olur ama pazar günü hava güzel olacakmış 21 derece gözüküyor yağışlı olmayacağı kesin:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı yolculuklar kardeşler :rendeer:

Teşekkürler abi :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------

slm arkadaşlar bizde arkadaşımla düşünüyoduk hafta sonu nereye gitsek diye bunu gördüm onunla konuşayım kabul ederse en az iki motor katılabliriz kandıra sapağında size herhengi bi mahsuru yoksa..adapazarından gelecez bu mevsimde oralar çok tenha olur ama pazar günü hava güzel olacakmış 21 derece gözüküyor yağışlı olmayacağı kesin:wiinkk:
Seviniriz. Yalnız grup sürüşü kurallarına uyup ehliyet ve kaskınız varsa ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar