polislere ve radara dikkat edin
kazasız belasız gezi dilerim
abi ben kancayı hazırladım benim CBF senin motora bağlayacağım:queen:
Şefkati abi, polis ve radar noktalarını yazar mısın, 6. vites kesicide radara girmek istemiyorum.:mrgreen:
Şefkati abi, polis ve radar noktalarını yazar mısın, 6. vites kesicide radara girmek istemiyorum.:mrgreen:
Valla olur teker yapa yapa gideriz artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------
Siz önden gidersiniz zaten bize mesaj atarsınız sakat noktaları.......km ile radar girmeyeyim ayıpolur şimdi.:queen:
geliyorlar geliyorlar...Gkn ile Marv geliyorsa gerekirse çocuğumu keser ben de gelirim =)
Kınalı sapağından dönecez...köfteyi özcanlarda yerim. (yoksa gelmem) zannedersem tekirdag'da 2 şubesi var. birisi cami arkasında. çok kalabalık gidilirse sıgamayabiliriz oraya...
bir de tekirdaga giderken yol güzergahı nasıl. hangi gişeden gireceksiniz tekirdaga. kınalıdan mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
boy da gelir. benim geldigimi duyarsa gelmeyebilir (delinme korkusu :mrgreen![]()
ŞEFKATİ abi seninlede tanışmak isterim buyur gel senide bekleriz...polislere ve radara dikkat edin
kazasız belasız gezi dilerim
Polise abi arkadan bir 1100xx geliyor, sürende mali müşavir didimmi, iflaanı bile keser, konturum yoktu mesaj atamadım ayana yatarım sonrada.:queen:
Yaz bide yarım boy nemrut....
Yarım boy dedimde aklıma geldi ben Boy'u da çağırayım.:mrgreen:
hakı enson birilerini delerken parmak gidiyordu dikkat et :queen:
Sende gidiyomusun abi.
muhetemelen kınalıdan cıkıp devam edeceksiniz .
çorlu tebalasının olduğu nokta ve sonrasında 2-3 yere radar kuruluyor.
mümkünse orda çok hız yapmayın ,veya radar falan dinlemeyip tapa gaz geçin :bounce:
[/COLOR]1-Capanord (1100XX)
2-Kırık semih
3-Kronik ulaş
4-Hasan Pınar (1000RR)( Topik sahibi)
5-marv (600F)
6-GKN (R1)
7-arıza avkan (600F)
8-bluebox (600F)
gelmek isteyen eklesin...
GÜNCEL LİSTE...
BEndemi geliyomuşum![]()
yazdım senide...Yaz o zaman Hasan bizi de =) Valeo abimiz de gelsin tanışalım, yoğun istek.
Şu kamera olayını da çöz pls. Ayrıca Murat abi sende yok mu apart + cam ? Bir de gideceğimiz yerin fotoğrafcısı kim olacak =)
makinayı al gel abi sende...kısmet, 0gitmeyi düşünüyorum ama gurubu yaşlatmamak lazım, baksana çok gaza gelmişler:cat:
Abi pek bilmiyorum oraları, tem'de çorlu tabelası görünce gaz kesicez, sonrasında napıcaz.:silent:
Abi sana zahmet google map üzerinde riskli noktaları işaretleyip foto olarak eklermisin.:rendeer:
http://www.haritalar.net/harita/Tekirda%C4%9F/(41.077288,27.416779,9,0).aspx
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------
Bak yine sildi listeden, hasan tekerle kafana vuracam senin.:queen:
BEndemi geliyomuşum![]()
muhetemelen kınalıdan cıkıp devam edeceksiniz .
çorlu tebalasının olduğu nokta ve sonrasında 2-3 yere radar kuruluyor.
mümkünse orda çok hız yapmayın ,veya radar falan dinlemeyip tapa gaz geçin :bounce:
Bana bi adet şekil a daki milden bulun geliyim
![]()
![]()
sen bulursun kanka...
uçanla kaçak kurtulur senden...![]()
benim burdaki hurdacıdan bakayım bari:queen:
![]()