hocam motor hakkında tam olarak bişi diyebilirmisin huyu suyu nasıldır. bundan önce apacge kullanıyodum satmak zorunda kaldım şimdi ise ayagımı yerden kesicek işe gidip gelebilicegim bi motor arıyorum ilk scooterim olucak onun için adam akıllı bişi almak istiyorum http://www.sahibinden.com/piaggio_zip_100_siyah_sahibinden-50WQQaXQQ20448050WQQpXQQdisplayitem
hatta bunu almayı düşünüyorum ...
Ben de incelemiştim bu Zipi hatta dedim o olmasın oymuş.:mrgreen:
Kesinlikle.:cat: Scooter kullanıcısı ile git veya motorcuna göster mutlaka.
Ufak tekerlek ve yapısı ile cüsseli biriysen sıkıntı olabilir ancak seni üzmez, ayağını yerden keser diye düşünüyorum. Performans namına pek birşey bekleme, bakımları aksatılmamış ise fiyatı da gayet uygun al gitsin...
Bu motor ile hic sorunsuz 7000 km yaptim hemde Ukrayna gibi yollarin cok bozuk oldugu bir ulkede . Sadece asiri yukleme nedeniyle amortisoru patlatmistim. Performans bekleme filan diyorlar .... daha ne performans olsun ben anlayamiyorum. Artcim ile birlikte yaz -kis uzun yollarda kullandim.( bagaj olarak da 20 kilo ) ... Piaggio markasina olan saygim bu motor sayesinde oldu.
Uzun yolculuklarda kucuk tekerlekler hakikaten sorun oluyor. Kucuk cukurlar dahi dengenizi bozabiliyor. Sehir icinde ve asfalt uzun sehirlerarasi yollarda ( otoban haric ) seni uzmez.
Daha önceden yazılmıs bıraz yazı buldum
Motorun avantajları
100 cc oldugu icin vergiden muaf
benzini koklar
8 beygir gucunde ve 85 kg oldugu için cok ataktır
Piaggio nun diger 100cc si fly dan 2 beygir daha gucludur
sekli diger scooterlardan farklı oldugu icin ilgi ceker
Bence sana gelmez
SZMAN KARDEŞİM Bİ TARAFTAN MOTORU ÖVÜYOSUN Bİ TARAFTAN SANA GELMES DİYOSUN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM :mrgreen::mrgreen: PEKİ NE ÖNERİRSİN SEN![]()
ben övmüyorum motoru sadece bu motor ıcın forumda yazılmıs bır yazı buldum senınle paylasmak ıstedım bws lere bak derım bana kalırsa ama hıc motor almamanı onerırım sana :queen::queen:
butceniz ne kadar ?
187boy ile Zip kullanmak biraz konforsuz olabilir ancak kısa mesafede işimi görsün diyorsan seni üzeceğini sanmıyorum, piaggio sonuçta... O bütçe ile Kymco Agility de düşünülebilir, 12"jantları ve yüksek selesi ile daha uygun bir seçenek gibi gözüküyor.