emre slm msn eklermısın biraz yardımın gerekebılı[email protected]
emre slm msn eklermısın biraz yardımın gerekebılı[email protected]
Arkadalar çok sevdiğim 600F imi sattım ve yerine CBF1000 aldım. 600F in tadı halan damağımda :cat: ama CBF1000 in torku mükkemel :cat:
Arkadalar çok sevdiğim 600F imi sattım ve yerine CBF1000 aldım. 600F in tadı halan damağımda :cat: ama CBF1000 in torku mükkemel :cat:
[email protected] eklemek isteyen arkadaşlar varsa tanışmaktan memnun olurum
bu arada emre abi sen gaz yağını nerden alıyordun abi ben birtürlü bulamıyorum
motorun bakımlarını yaptırdım gittim cumartesi lastiklerinide taktırdım bugün güneş yüzüme güldu sabah korktğum bi rivar vardı oraya bugün 0 titremeyle gürdim yata bildiğim kadar yattım lastikler gerçekten güzelmiş tavsiye ederim
Selamlar,
Honda CBR 600F almayı düşünüyorum.
Bu motoru kullanmış veya kullanan arkadaşlar düşüncelerini benimle paylaşırsa sevinirim.
------------------------
Motor normal ve agresif kullanımda 100km de kaç lt. benzin yakıyor? yada kmde kaç kuruş yakıyor?
---------------------
2005 ile 2008 modeller arasında fark varmı?
-----------------------
sanırım 6000km de bir bakıma giriyormuş, bakım ücreti nekadar?
-----------------
Max. kaç km hıza çıkabiliyor?
-----------------------
eklemek istediginiz başka görüşleride alabilrim.
Bilgilendirme için tşk.
sahibinden.com da birkaçtane 2008 model ilan mevcut o yüzden sordum.
2001-2007 arası tüm 600F ler teknik olarak aynıdır, sadece boya-desen farkı vardır. Ancak son üretilen kasası 2006 modeldir ve tek tük 2007 haricinde 2007-2008 olarak gözüken ilanlar trafiğe geç çıkmış araçlardır.
Selamlar,
Honda CBR 600F almayı düşünüyorum.
Bu motoru kullanmış veya kullanan arkadaşlar düşüncelerini benimle paylaşırsa sevinirim.
------------------------
Motor normal ve agresif kullanımda 100km de kaç lt. benzin yakıyor? yada kmde kaç kuruş yakıyor?
---------------------
2005 ile 2008 modeller arasında fark varmı?
-----------------------
sanırım 6000km de bir bakıma giriyormuş, bakım ücreti nekadar?
-----------------
Max. kaç km hıza çıkabiliyor?
-----------------------
eklemek istediginiz başka görüşleride alabilrim.
Sen olmasan şu topic ne olurdu çok merak ediyorum :rendeer::cat:
Hiç kaçırmam, hızır gibi yetişirim hemennn:queen:![]()
Slm Beyler
K&N hava filitresi kullanan arkadaşlara;Ben bu filitreyle birlikte yakıt sarfiyatının arttığını duydum.Sizce fark varmı?Yeni yeni kullanmaya alışıyorum vede bana kullandığım normal flitre ile de fazla yakmaya başladı gibi geliyor.Çünkü; İlk aldığımda 50 tl ile depoyu full leyip 240-250 km civarında gidiyordum.En son 60 tl(yaklaşık 16,5 lt)benzin aldım ve 185 km de rezerv yandı.Ne diyosunuz?:silent:
Senin motoru ben alcam ha unutma![]()
Ben de K&N kullanıyorum Kemal, belki çok azıcık bir oynama olabilir ama öyle aman aman bir artış olmaz.
Benzin tüketimini etkileyen birçok faktör var tabi, havanın sıcaklığı, lastiklerin havası, yoldaki rüzgar durumu ve en önemlisi senin kullanım tarzın.
Bir de ilk aldığın ve en son bu hesaplamayı yaptığın zaman arasında benzine kaç kere zam geldi; bunu da hesapladın mı?
Emre ben dönüşte Harem t214 arafına gidip E5 den geri döndüm.Tam garaja girerken Yine rezerv yandı.(214 KM)Yani direkt devirle alakalı diyorum ben.Çünkü bu gün sen 2. vitesle giderken ben arkandan 4 le geliyodum caddede.Dönüşte de E5 de 6. vites,5000 rpm.
Yine görüşelim.Arayı açmadan:cat:Ben yine işten kaçınca tabii![]()