20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

Anca çoğu insan yarım gün çalışıyor bende yarım gün ofisimde olmak zorundayım ,ama problem değil inan çok zevkli oluyor rahat rahat gider yer geliriz gerekirse ben seni arkaya bağlar tek tekerde getiririm.:cherry:

tünal abi görmeyeli tekerci olmuşsun :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 ----------

Hiç bişeyi yok :)

Harbiden ne üst kapak var ne silindir nede motor :queen:

dağıtırsan toplayamazsın öle :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------

Motorumun kalan yarısıyla bende gelebilirim.:mrgreen:

sen ne yaptın motoruna :cherry:

2 ay siteye giremedik işe girdik diye millet uçuyor :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tünal abi görmeyeli tekerci olmuşsun :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 ----------

dağıtırsan toplayamazsın öle :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------

sen ne yaptın motoruna :cherry:

2 ay siteye giremedik işe girdik diye millet uçuyor :cherry:

yedek parçası yok olm var olanlarda abuk subuk fiyat çekip deirtiyolar beni.

Tekirdağa temden gitmeyeceğinize göre hangi çıkıştan çıkacağınızı söylerseniz büyükçekmece den de 2 kişi gelebiliriz belki.

sevgili arkadaşlar hayırlı yolculuklar ancak start saatiniz hepten arıza.

rutin trafik yoğun olacak, hava açık ve güneşli olacağından sizin gibi kopta gel gillerin hepsi asfalta gelecek. kardeş tavsiyesi cumartesi işten dolayı sabah olmuyorsa pazar sabahı kaçsanız daha iyi olur. aksi halde gitmeyin daha iyi. muhabbetinizi okudum, hızlı gideceksiniz ama o yol o trafik sizin deli fişeği kaldırmaz Allah korusun.

havalar nasılsa ısınıyor sabredin be kardeşim ne var yani.

hasan,
şu buluşma sabah 09:00 olsaydı daha iyi olmazmıydı, akşamda fındıklıya yetişmiş olurduk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne akıllı adamlar var heee 10 liralık köfte için 100 milyonluk benzin yakacaklar :mrgreen:

ne akıllı adamlar var heee 10 liralık köfte için 100 milyonluk benzin yakacaklar :mrgreen:

şimdi önce adanaya gidip bi güzel adana yiyoruz
sonra dönüşte bir bursaya uğrayıp hamama giriyoruz
oradanda dönüşte artık fındıklı lafı duydum ama :queen: bi tekirdağada uğrayabiliriz tabii :cherry: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar