20 Mart 2010 - Motosiklet Yıkama Günü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öğlen saatine denk getirirseniz ben ordayım engin,çünkü saat 15:00 da iş alacagım olmadı benim iş yerine gideriz duruma göre

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu motoru bi aliyim. sizin motorlarıda ben yıkıycam

ben kendimden başka kimseye motorumu yıkatmam... :D

Bende öyle :)
Kendim yıkıyorum zaten mekanda..Müsaade ediyorlar..
Yav ben burayı motosiklet görsel bakım servisine çevireceğim..
Şu otomatik motor yıkama makinesini Ok lediler, bugün üstüne lift te alsanız şahane olur dedim, ona da eyvallah dedi sahipleri..
Ama bunun için bir iki tur yapıp potansiyel varlığından haberdar etmemiz gerek mekanı..

Daha sonra isteyen herkes gidip hem motorunu yıkar/yıkatır hem de lifte alıp yağdır, ciladır, bunları yapar..
:)

arkadaşlar ben gelemiyorum:(
20 mart sabahı TURKBİKERS tarafından organize edilen,80 kişilik motosiklet grubuyla çanakkale'ye şehitliğe gidiyoruz... ama dönüşte mutlaka uğrarım :) :D

Katılımcılar:
1- Osbourne
2- olcan138
3- RunemagicK
4- Arjantinli69
5- GKN
6- ozrace
7- Demir Mekan
8- ..................?

Gelme bakalım sen..
Git Turkbikers larınla sür bakalım :p

bende gelırım yaw lıbadıyenın neresınd örnek de oturuyorum zaten benzıncının yanındakımı acaba

bende gelırım yaw lıbadıyenın neresınd örnek de oturuyorum zaten benzıncının yanındakımı acaba

Katılımcılar:
1- Osbourne
2- olcan138
3- RunemagicK
4- Arjantinli69
5- GKN
6- ozrace
7- Demir Mekan
8- euro79
9-.................?

Libadiye'ye tırmanırken DSİ nin bitişiğindeki yer..Benzincinin yanındaki otoyıkama tarih oldu çoktandır kapalı sanırım..

o halde bir katılımcı listesi yapalım, kim gelecek kim gelmeyecek bilelim :)

Katılımcılar:

1- Osbourne
2- olcan138
3- RunemagicK
4- Arjantinli69
5- GKN
6- ozrace
7- Demir Mekan
8- ..................?

Bu arada önümüzdeki haftasonu havanın günlük güneşlik olacağına emin olabilirsiniz :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------

Atla bir minibüse öyle gel sende :)

Geliyorum arkadaş:) Ben de yeni aldığım sıfır kaskı yıkıycam anasını satiim:D Yalnız karşıyı hiç bilmem. Kadıköye kadar metrobüsle geleceğim. Sonrası nasıl oluyor. Veya köprü çıkışında falan insen nasıl gelirim.

Motosikleti
750x
Engin abi 20 martta birde tekirdağ organizasyonu varmış. İstersen o arkadaşlarlada görüş belki tekirdağ gezisinden sonra size katılabilirler.

Super Moderator
@onuray,
Tam senin bir önceki mesajına motor şart değil, kask da yıkatılır yazmaya girmiştim ben de...:)

Taksim meydandan kalkan 129T'yi önerebilirim gelmek için en kolay, köprü çıkışından da en kısa çözüm o olacaktır. Kadıköy'den de gelen 14B, 14ES, 15BK gibi otobüsler var...:cat:

Ozi kolay gelsin.cbr 1100 xx yıkıyorlarmıymış haftaya gelirim o zaman yıkarız :)

@onuray,
Tam senin bir önceki mesajına motor şart değil, kask da yıkatılır yazmaya girmiştim ben de...:)

Taksim meydandan kalkan 129T'yi önerebilirim gelmek için en kolay, köprü çıkışından da en kısa çözüm o olacaktır. Kadıköy'den de gelen 14B, 14ES, 15BK gibi otobüsler var...:cat:

Eyvallah olcan. Geliyorum kesin. Kaskı aldığımda üzerinde anlamsız etiketler vardı. Onları söktüm. Biraz lekeleri kaldı.:queen: 129 t'yi hatırladım. Sanırım körpü çıkışından geçiyordu. Oradan binerim artık. Hepinize selamlar.

Birşey soracam;

Bende hornet 600 var 2008, 3 aydır çalıştırmıyorum; neler yapayım tavsiyeleriniz nedir.
depo boşa yakın, akü bitmemiş hala...

boşverin yıkamayı da tekirdağa ya da çanakkaleye gidelim :) ama sabahtan olsun da akşama kalmayalım ...

Katılımcılar:
1- Osbourne
2- olcan138
3- RunemagicK
4- Arjantinli69
5- GKN
6- ozrace
7- Demir Mekan
8- euro79
9-.................?

Libadiye'ye tırmanırken DSİ nin bitişiğindeki yer..Benzincinin yanındaki otoyıkama tarih oldu çoktandır kapalı sanırım..

benim iş yerinin yanındaki yıkamaya geliyorsun demek engin,geçerken hep bakarım ama hiç denk gelmedik:pyıkamanın arkasındaki arazi bizim iş yeri

motosikletim ve ehliyetim yok :( Henüz aileyi ikna aşamasındayım. Eğer sabit bir yerde duracaksanız gelip motorlarınızı görmek ve konuşmalarınızı dinlemek isterim. Motorsuz bir katılım mümkün mü ? ::utangac:

GKN

BEni at listeden, motor u yıkamaya ite ite getiremem :p Ağrızalı da kendileri, parça gelene kadar garajdayız =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar