elcikler tamamşimdi fotoları atma zamanım oldu ancak , güzelde oldu :cat:
güzel olmuş ancak pek görünmüyor resim kalitesi pek iyi değil:cat:
elcikler tamamşimdi fotoları atma zamanım oldu ancak , güzelde oldu :cat:
güzel olmuş ancak pek görünmüyor resim kalitesi pek iyi değil:cat:
Herkese selam uzun süredir RR sayfasını okuyordum herkes memnun gibi motorundan bende bugün Göktuğ beyden(uludagnet) regal raptor unu satın aldım sağolsun her konuda yardımcı oldu. bugün biraz kullandım hoşuma gitti ilk defa vitesli kullandığım için biraz acemilik oldu ama olsun. havalar ısınıyo Ankaralı regalcilerle buluşma fikri güzel bende katılabilirim görüşmek üzere.![]()
göktuğunun sağlam bi motoru vardır.doğru tercih :cat: hayırlı olsun kazasız belasızca :rendeer:
arkadaslar regal 250lik su sogutmalılarda 3 vıtes kırılıyor dıye bır soylentı var genel de boyle sorun oluyormus dıyen var gercek ten dogrumu .kullanan arkadaslar yasadımı bu tıp sorunlar ayrıca genel sorunlu bı rtarafı varmı regal raptor 250E-9 SU SOGUTMALI OLANIN ŞİMDIDEN TSK EDERIM
her sölentiye inanma yok öle bişi:cherry::cherry:
Bülent Beye hayırlı olsun..Kendisine Sattım Motoru..Güle güle kullansın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..Ama bilsem birde kurs parası alırdım..Hipodrom meydanında 30 dakka özel motor eğitimi verdim kendisine acemiliği atması için...biraz başta acemiydi özellikle debriyajsız vites değiştirme konusunda kendisi çok başarılı:cherry: ama 5-10 dakka içinde öğrendi arkadaş..güle güle kullan Bülent tekrar hayırlı olsun..
AHHH AHHH GİTTİ MOTOR KALDIK YAYA....ER-6 IMDA BUGÜN SATILIYO..NİŞANLIM ALDI HERŞEYİMİ...EVLENCEZ AYAĞINA MOTORU BIRAKTIK YAYA KALDIK..OTOBÜSLERDE EYLEM YAPACAK ZAMANI BULDUTIKIŞ PIKIŞ GİT ALLAH GİT
Merhaba arkadaşlar bende dün çorludan regal raptor aldım. zorlu bir yolculuk ve kırıcı soğuğa rağmen iki arkadaş çorludan kütahyaya getirdik motoru 478km. bir sıkıntım olduğunda umarım yardımcı olursunuz.
tekrar teşekkürler. bu arada regal raptor da direksiyon kilidi var mı yoksa ben mi bulamadım![]()
bunun kullanma hiçbişey yok form içindeki bilgiler daha doyurucuarkadaşlar ikinci el regal raptor aldım bu ilk motorum. ve haliyle kullanım klavuzuna ihtiyacım var yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim maill:[email protected]
direksiiyonu sola kır farınların altındaki maşada bir anahtar deliği görürsün , işte kendileri direksiyon kilididir :cat:tekrar teşekkürler. bu arada regal raptor da direksiyon kilidi var mı yoksa ben mi bulamadım![]()
3. rr si olan biri olarak eğer çok iyi bakılmışsa olabilir bunun dışında :farao:arkadaşlar 24000 binde regal alınırmı tavsiyeniz