20 Mart 2010 - Motosiklet Yıkama Günü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Motosikletlerinize saatlerce bakım yapmak bir fetiş halinde mi?
- Her bir krom parçasını/grenajı solisyonlarla temizlemeden içiniz rahat etmiyor mu?
- 5 TL ye Sonax marka solüsyonlu, süngerli, kurutmalı motosiklet temizliği yaptırarak sonrasında zincir yağlama, grenaj parlatma, solisyonlarla ovalama/bal dök yala gibi işlemleri yapmak istermisiniz?
- Peki kış mevsimi biterken motorunuz için erken ilkbahar temizliği yapmaya ne dersiniz?

O zaman adresiniz bende..

20 Mart Cumartesi günü (buluşma saati katılımcılara göre belirlenir akşamüstü, sabah, öğlen vs.) Anadolu Yakası, Libadiye Caddesi tarafına (E-5 Göztepe Köprüsüne 5 dk.) gelebilecek olanlar buraya isimlerini yazsın bakayım..

Hizmetlerimiz:
*5 TL ye çözücülü/köpüklü motosiklet yıkama, kurutma işlemleri..(hava kompresörü mevcut)
*Yıkama sonrası motosikletlerimiz için rahat ve geniş bir parlatıp bakım yapma alanı..
*Motorlar yıkanırken acıkabilecekler için dürümcü mevcudiyeti..

Not:
Bildiğiniz gibi oto yıkamacı değilim.. :mrgreen:
Etkinlik sonrasında Çamlıca'da çay,kahve keyfi yapılacaktır efenim :)

Ekstra not:
Eski ve gerçekleştiremediğimiz bir etkinliğe atfen :)

[ek]Mekanın google maps'teki yeri için tıklayın:
http://maps.google.com/maps?f=d&sou...15138,29.08493&spn=0.064503,0.154324&t=h&z=13

Yol tarifi:

Avrupa yakasından gelecekler için; köprüden geçtikten sonra Altunizade sapağından sonra 2. çıkış olan Çamlıca'dan çıkıp E-5 e bağlanıyor ve Göztepe köprüsünün üstüne çıkıyorsunuz..Yani Göztepe köprüsüne yaklaşırken gideceğiniz istikamet sol taraf olacak..

Köprünün üstüne çıkarak devam ettiğinizde Libadiye caddesindesiniz demektir..
Dümdüz devam ederek bir köprünün üstünden geçecek ve hemen ileride DSİ (Devlet Su İşleri) göreceksiniz..Mekani DSİ ile bitişik cadde üzerinde..

Anadolu yakasından gelecekler de aynen Göztepe köprüsü üzerinden devam ediyorlar, ayrıntı yazıyor zaten yukarıda :)

Saat 17:00 gibi buluşuyoruz..

Uygun olursa size de..[/ek]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Oldukça ilginç ve faydalıymış organizasyon:) Bu aralar bir çok boş, bir başımı kaşıyamayacak kadar dolu oluyorum, 20 Mart'ta buralarda ve müsait olursam, katılırım:cat:

Yer de güzelmiş, motoru çalıştırmaya bile gerek kalamadan gider yıkar getiririm hem:p

Oldukça ilginç ve faydalıymış organizasyon:) Bu aralar bir çok boş, bir başımı kaşıyamayacak kadar dolu oluyorum, 20 Mart'ta buralarda ve müsait olursam, katılırım:cat:

Yer de güzelmiş, motoru çalıştırmaya bile gerek kalamadan gider yıkar getiririm hem:p

Yok burası benzincinin oradaki değil :p
Benim gibi haralagürele içerisinde bir boş anını yakalarsan gel elbette..

ahaa, geçenkine niyetlenmiştikte olmamıştı, hatırladım
haftaya şehir dışına gitme durumum var (ki gitmek istemiyorum:)) burda olursam kesin gelirim

ben motorumu her gün yıkıyorum kızıyor bana paslanacagım diye ama ince yağla yağlıyorum oğlumu :p denk gelirse bende uğrarım engin hoca nasıl olsa benim iş yerine yakın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ozzy 1 TL olan yer benzinci miydi?

GKN

Aralığın ilk haftasından beri yıkanmadı motor, biraz daha dişimi skıyim o zaman :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben salı gnü yıkattım. bir kaç ay önce motor koruma kimyasalı yaptırmıştım pırıl pırıl oldu anında :) Brandayı çektim duruyor akşama çıkartsam mı acaba :D

MT insanları, motorunuz temiz de olsa getiriniz, dürüm yer çay içersiniz..:mrgreen:
Mekanda çay bahçesi formatında bir alan da mevcut..
Olmadı dediğim gibi Çamlıca'ya çay içmeye çıkarız..

Ozzy 1 TL olan yer benzinci miydi?

Evet orası benzinciydi ama orada sadece köpükleyip su tutuyorlar..Silme, kurulama, parlatma falan yok zaten adamlara da kızgınım..
Geçen benden 7 lira istedi kendini çakal sanan çalışanlardan biri..
Bende müdürlerini çağırttım..
Dedim adamlarınız benden para istedi diye..
Adam özür diledi falan ama oradan soğudum artık..
Orada sevdiğim bir-iki gariban yıkamacı çocuk vardı, onları da göndermişler..

Bu gideceğimiz mekanda gayet temiz insanların işlettiği bir yer...hem ucuz hem de acayip özenli yapıyorlar işlerini..Malzemeleri de kaliteli gidip inceledim hepsini :)

Bir de en önemlisi adamlar motosikletleri düşünen (ticari açıdan da olsa) kişiler..
Şimdiye kadar hiç bir yerde görmediğim/duymadığım bir sistem kuracaklar..

Otomatik motosiklet yıkama makinası!
Çok enteresan geldi bana, böyle bir cihazın varlığı ve bunu girişimci birilerinin düşünüp hizmete sunması..
Daha az basınçlı bir şekilde su püskürten akıllı bir cihazmış..

Ben de, motorcuyu düşünen adamı bin kere düşünürüm düsturundan yola çıkarak motorumu sürekli getiririm buraya diyorum :)

Sistem şuna benzeyecekmiş:
5321649_ei8.jpg

Son düzenleme:
yer ve zaman gayet müsait benim için.extra bi durum çıkmazsa kesin ordayım.bugün aklımdan şu motoru bi yıkasam diye geçiriyodum.artık 1 hafta daha bekleriz napalım :)
bide böyle bi sistemi motoshow2008 fuarda sergilemişlerdi

yer ve zaman gayet müsait benim için.extra bi durum çıkmazsa kesin ordayım.bugün aklımdan şu motoru bi yıkasam diye geçiriyodum.artık 1 hafta daha bekleriz napalım :)
bide böyle bi sistemi motoshow2008 fuarda sergilemişlerdi

Bekle bakalım 1 hafta daha :)
2008 motoshow efsaneymiş zaten..Gidememiştim ben o sene..

abı sevmedım bu olayı ben plajda manken gıbı kızların motosıklet yıkadığı bır yer arıyorum bir filmin sahnesınde vardı onun gıbı olmalı yoksa yıkatmam :bounce:

http://www.sahibinden.com/motorsiklet_yikama_makinesiWQQaXQQ5321649WQQpXQQdisplayitem

Aga karşıda gazete/dergi bayii var ayarlarız sana kuşe kağıdında birşeyler :mrgreen:

Her dakika meteoroloji.gov web sayfasına bakmaktan bıkmadım veee az önce ne göreyim Perşembe, Cuma, C.tesi hava çok güzel olacak (inşallah doğru çıkar).

Benide yazın, öğleden sonra uygun gibi havada iyice ısınmış olur hem...

O zaman benim bu organizasyona kadar bi motosiklet alıp, kirletmem lazım.:) 2 hafta ertelesek olmaz mı:)

o halde bir katılımcı listesi yapalım, kim gelecek kim gelmeyecek bilelim :)

Katılımcılar:

1- Osbourne
2- olcan138
3- RunemagicK
4- Arjantinli69
5- GKN
6- ozrace
7- Demir Mekan
8- ..................?

Bu arada önümüzdeki haftasonu havanın günlük güneşlik olacağına emin olabilirsiniz :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------

O zaman benim bu organizasyona kadar bi motosiklet alıp, kirletmem lazım.:) 2 hafta ertelesek olmaz mı:)

Atla bir minibüse öyle gel sende :)

Gelmeyi cok isterim ama maalesef motorum yok :)
Gelirsemde ayaklarımı yıkarım :)
Manikur pedikur de yapıyorlarmı :p

Gazyağı da yapın, iyi kafa yapıyor polis üflettiğinde de bişey çıknaz.:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar