Sağol tolga_kaan_ kardeş, günlük kullanım amaçlı, alışverişe de çıkabileceğim, uygun fiyatlı en iyi alternatifti. İşçiliği iyi olmasına rağmen parça kalitesi çok düşük olduğudan benim gibi titiz kullanıcılar için pek uygun değil. Ama idare ediyor, birkaç sene kullanıp Japon, G.Kore veya Taiwan malı bir motorla yenilerim.
Hayır Bodrum'lu değilim, Ankara'lıyım. 5 yaşımdan beri tatil için geliriz buraya, sonunda, ekonomik koşullar (işsizlik) nedeniyle buraya yerleştim. Büyük şehirde işsiz oturacağıma, küçük yerde ufak tefek işler yapar, idare ederim dedim. Sonuçtan memnunum.
Evet, Bodrum'da turizm sezonu başında ve ortasında kask ve ehliyet kontrolu yapılır. Sana denk gelmemiş kardeş. Bu sene epey motoru bağladılar. Haklılar da. Burada hiç motor kullanma bilinci yok, hergün ufak da olsa muhakkak bir motor kazası olur, ve bunların çoğu da motorcuların temel kurallara uymamaları yüzündendir. Herkes ekmek peşinde, motor da onlar için sadece bir ulaşım aracı. Bisiklet kullanan herkes motor da kullanırım diye düşünüyor. Sonuç; dizleri, avuçiçi ve dirsekleri yaralı, köprücük kemikleri kırık bir sürü insan.
Saygı ve sevgiler.