Tasli yollar motora zarar verirmi

Arkadaslar benim sorum tasli yollari bilirsiniz kucuk taslar dizilerek yapilmis olan.bu yollardan gecerken motor zangir zangir sallanir ya bu motora zarar verirmi diyorum,benim ic organlarim yer degistiriyo sanki d :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Parke taşlı yollar motora spor yaptırıyor, Söğüt'ten aldım motoru 12,500'de amortisörler alışmış ne bozukluk varsa hepsini emip bitiriyor.:p

biraz zarar verebilecegini düşünüyorum Belçikada varmı yoksa böyle taşlı yollarda bu soruyu sordunuz :)

Mıcır Taşını Bilmiyorumda Ben Hiç Çukurlardan Kaçmam :) En Son Ön Tekerlegın Bilyası Dağıldı :)

Mıcır Taşını Bilmiyorumda Ben Hiç Çukurlardan Kaçmam :) En Son Ön Tekerlegın Bilyası Dağıldı :)

bende basima boyle bisey gelmemesi icin elimden geldikce kaciyorum zaten burda cukur yokta bu tasli yollardan cok sikayetciyim.insan haklarina mi ciksak ne yapsak?:mrgreen:

Aman çukurları ıskalamayın,bonus topluyorsunuz her çukura girişte.:)

bende basima boyle bisey gelmemesi icin elimden geldikce kaciyorum zaten burda cukur yokta bu tasli yollardan cok sikayetciyim.insan haklarina mi ciksak ne yapsak?:mrgreen:

Ya Çok Ses Cıkıyor O Yollardada :) Ama Mıcır Taşları Favorim Virajda Gazlayınca Fena Kıç Atıyor
Bişey Olmaz Takma Kafana En Fazla Bilyeler Dagılır:)

arnavut kaldirimi dedikleri seyden bahediyosun galiba. onlar adami kisir birakir ya en son 50cc lik motorla dik uzun bi yoldan son gazla indigimizde hava filtresini yolda birakmistik:) islakken cok kotu kayiyo bide o yollar

arnavut kaldirimi dedikleri seyden bahediyosun galiba. onlar adami kisir birakir ya en son 50cc lik motorla dik uzun bi yoldan son gazla indigimizde hava filtresini yolda birakmistik:) islakken cok kotu kayiyo bide o yollar

evet o olacak sanirim islakkende cok kayiyor dedigin gibi.ben boyle yollarda olabildigince yavas gitmeye calisiyorum.ancak soruma pek yanit alamadim yani
bu yollar suspansiyonlar disinda motora bi zarar verirmi acaba.

evet o olacak sanirim islakkende cok kayiyor dedigin gibi.ben boyle yollarda olabildigince yavas gitmeye calisiyorum.ancak soruma pek yanit alamadim yani
bu yollar suspansiyonlar disinda motora bi zarar verirmi acaba.

Süspansiyon dahil zarar vermez.Tabii bonusların yetersizse.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar