- Konu Yazar
Merhaba iyi günler... Markası belli olmayan, kalitesiz aküleri ne yazık ki buradaki motosiklet tamircileri (!) 70 - 90 TL arası satıyor.. Duyduğuma göre burada bu kadar fahiş fiyatta olan aküler, eminönü-sirkeci'de 30 - 40 liraymış.. Motosikletime uyumlu kaliteli bir akü tavsiyesi verirseniz sevinirim. Maximum fiyat 70 - 80 TL ( Bunu bile zor toparladım, malum öğrenciyim para olmuyor genelde
)
Ufakta bir sorum olacak.. Motosiklet kış nedeni ile 3,4 ay depoda kaldı. Acaba çalışmama gibi bir ihtimali var mı?
( İlk önce motosikletçiye götüreceğim ama masraf çıkarmasından korkuyorum... Daha önce sadece buji sorunu vardı asit dökülmüştü üstüne onu değiştireceğim sadece. Başka problemi yoktu en son. )
Ufakta bir sorum olacak.. Motosiklet kış nedeni ile 3,4 ay depoda kaldı. Acaba çalışmama gibi bir ihtimali var mı?
( İlk önce motosikletçiye götüreceğim ama masraf çıkarmasından korkuyorum... Daha önce sadece buji sorunu vardı asit dökülmüştü üstüne onu değiştireceğim sadece. Başka problemi yoktu en son. )