son sürat meselesinde 600 cc lerin 300 ü görmesi çok zor ama görsede bi anlamı yok zaten..
öle 5-10 hp lik modifiyeyle veya dişli değişimiyle bu iş çok zor..
ama Türk milleti imkansızı zorlar, limitlerde yaşar hep:queen:
Fcpro vardı stock 2005 636 ile ısrarlarla 297 yaptıgını söyleyen ve herkezi inandırmak için videolar çeken.. makina eğimli yolda 297 ye vurup geri sekiyodu:cat:
Arkadaslar aramizda 600cc lik motosikleti ile 301 km surati gecenler oldumu?sinirlari zorlayanlari taniyalim isdedim...evet buyurun anilarinizi paylasin...
haydi ss ciler pardon 600 luk klasmandaki ss ciler...
kimse sallamasın arkadaslar 600 luk makina 300 falan yapmaz,yapamaz..öyle onu degistir bunu degistir gösterge yanılmalarıyla olabilir ama gercekte asla..
ben neler yaptım 282 yi gecemedim ki benim motorunda hatrı sayılır bi gideri var..
600 lukle 300 km gibi bi sürat sadece 5.000 metre yükseklikteki bi ucaktan atlayınca görülür.
ok o zaman elin japonu nasil yapiyo?youtubeda izledim arkadasimin pc de bu benim yeni pc beceremedim dns yi girsem link vercem
Deli mavi.
Allah sana akil fikir versin ne diyeyim.
Sen soruyu binlikle 301 goren varmi seklinde degistir.
1000cc ile zor rakamlari 600cc ile nasil yapacak millet.:cherry:
kimse sallamasın arkadaslar 600 luk makina 300 falan yapmaz,yapamaz..öyle onu degistir bunu degistir gösterge yanılmalarıyla olabilir ama gercekte asla..
ben neler yaptım 282 yi gecemedim ki benim motorunda hatrı sayılır bi gideri var..
600 lukle 300 km gibi bi sürat sadece 5.000 metre yükseklikteki bi ucaktan atlayınca görülür.
ok o zaman elin japonu nasil yapiyo?youtubeda izledim arkadasimin pc de bu benim yeni pc beceremedim dns yi girsem link vercem
Yüksek basınçlı turboyu döşedinmi şahlanır bea250 de kafa diker.. 1000'liklerin hepsinden çabuk görür 300'ü, okutur hepsini:cat:
ama 5000 bin km gitmeden eline alırsın motoru:queen: