145 bin deki SYM

hadi motor yaptı diyelim 145bin kmyi..bu abimiz emekli aylığıyla ayda 2500km yolu nasıl yaptı?? hangi meslek hangi dereceden emekli bu abimiz?? hiç tutmasa 250-300lira benzin masrafı..nerde kaldı yemesi içmesi vs..kaldıki hiçbir 145bindeki motorun grenajları,plastik aksamı böle yaldır yaldır yanmaz..koltuğunda çökük yok..gösterge camı hız ibresi bile solmamış yav bunun..arkadaşlara katılıyorum 45bin için bile iyi durumda bu scooter..

145000 i gözüyle görmeyen kimse inanmaz tabi.ama ben inanıyorum o km yi yaptıgına.

tutupda adam yalan söylemek için açmış olamaz bu topiki

GKN

BEn r1 ile 6 ayda 13.000 yaptıysam bu abimiz scooter ile fazlasını rahat rahat yapabilir bence..

herhalde 100.000km yı devıren sym gördunuzmu muhabbetıne ıstınaden 45,000dekı motoru 145.000de dıye yedırmeye çalışıyor ben inanmadım

Bir kere 50 yaşında adam 145 bin diyorsa 145 bin'dir, inanmamak ne oluyor anlamadım.

İkincisi eğer her gün yapacak başka işiniz yoksa ve turlamaya çıkıyorsanız rahatça 40 km gidip aynen geriye 40 km yapabilirsiniz. Kaldı ki bundan çok daha fazlasını yaptığı günler de olmuştur.

Üçüncüsü, SYM veya herhangi bir motorla sakin bir sürüş tarzını benimsemişseniz ve bunu sürekli olarak koruyorsanız, motoru ilk çalıştırmada gazlamadan önce ısıtıyor, (scooter için) gazı köklemeden hızlanıyor ve kaliteli yağ kullanıp düzenli bakımlarını yapıyorsanız ve de motorunuz titreşim yapan bir motor değilse çok zorlanmadan 145 bin'e ulaşabilirsiniz. Ben kendi motorumun da ulaşabileceğinden eminim çünkü bu şekilde kullanırım.

Son olarak da adam emekli diye sadece emekli maaşı ile yaşayacak kuralı mı var ? Ne biliyorsunuz aileden başka bir varlığı olmadığını ?

Sorgulayıcı olmak güzeldir tamam da bunu abartıp "ben kimseye güvenmem arkadaş" diye düşünenlere de "kişi kendinden bilir işi" demek istiyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nedir bu sym fanatikliği..... Bir zamanlar aynı şeyler honda da olmuş ve honda dan soğutmuşlardı.........Aynı şey sym için tekerrür ediyor....

Ben hala derim ki 145 bin yapmış motora hiç benzemiyor.... Ve ticari bir işte kullanılmamışsa sırf gezi ile 145 bin imkansız...

Bizim ümmet baba bile hiç durmadan adam türkiyeyi dolaşıyr 6 senedir.... Hiç durmadan..Yaptığı km yi sorsanız daha 100.000 olmadı bile...

Eeee 60 yaşında adam yalan söyleyecek hali yok ya...

Bırakın bu ucuz reklam işini.... Yapmayın...Motor seçecek olan kişileri yanıltmayın... Kişilerin kafalarını karıştırmayın....

Herkese kazasız günler...

ümmet perkıtan en son cıktıgı turkıye turunda kmsi 71000deydi.yanı bu motor onun 2 katını yapmış demekki abimiz hiç durmamış dere köy kasaba heryere girmiş cıkmış.symyi bu kadar övmeye gerek yok piyasada bu kmlere gelmiş bir cok kurye motorları var yamaha honda.bu kmlere dogru kullanılmış her motor cıkar.20 yasında 2 tane 100000devırmış vespa bılıyorum yanı bu sadece sym özgü bi klometre degıl.

distributor markasini tanitmayinca tanitim isi bu markaya kullananlara dusuyor. Bence iyide yapiyorlar. 145 000 midir 45 000 midir bunu gercegini matosikletin kendisini gormeden anlamak herhalde mumkun olmayacaktir. Fanatiklige dusmeden markalarin performans tanitimlarini destekliyorum. Test surusune dahi musade edilmeyen bir ulkede marka tanitimlarinin laflarla - kulaktan dolma yapilmasi kacinilmaz oluyor. Marka tanitimlari herhalde yilda bir duzenlenen fuarlarda uzerlerine manken oturtmakla olmamali. Arkadaslarimiza kizmaktansa markalari ve distributorlerini sorgulamak isin esasi olmali diyorum.

bu motorun 145 binde olduğuna niçin inanılmadığını anlamış değilim.motorsikletin renginin gıri olmasıda sizi yanıltıyor.aslında yakından inceleyince çoğu parçada çizik kırık ve siprey boya ile rutuj yapıldığını görmek mümkün size ayrıntılı fotoğraf sunacağım değişen parçaları ve servis bakım konuylarıyla ilgili.

hadi motor yaptı diyelim 145bin kmyi..bu abimiz emekli aylığıyla ayda 2500km yolu nasıl yaptı?? hangi meslek hangi dereceden emekli bu abimiz?? hiç tutmasa 250-300lira benzin masrafı..nerde kaldı yemesi içmesi vs..kaldıki hiçbir 145bindeki motorun grenajları,plastik aksamı böle yaldır yaldır yanmaz..koltuğunda çökük yok..gösterge camı hız ibresi bile solmamış yav bunun..arkadaşlara katılıyorum 45bin için bile iyi durumda bu scooter..
bu abimiz iş bankasından emekli 1600 tl civarında emekli maası ve bankada harcayamadığı emekli ikramiyesi durmakta. aynı zamanda bir 4 katlı binadan kira gelirleri mevcut bu arada bu abimiz ailesini motor kazasında kaybetmiş mıcırlı bir yokuştan inerken artcı bulunan yengemizi kaza sonucu kaybetmiştir.acısını hafifletmek için tek başına durmaksızın gezdigini en azından kafasını dagıttığını söylüyor.

aslında bana da kızıyor. kimsenin motorunun 145 de olduğuna inanıp inanmamasına da ihtiyacı olmadığını satılık motorunun bulunmadığını söylüyor.
sırf beni kırmamak için fotolarını verdi.

bu abimiz iş bankasından emekli 1600 tl civarında emekli maası ve bankada harcayamadığı emekli ikramiyesi durmakta. aynı zamanda bir 4 katlı binadan kira gelirleri mevcut bu arada bu abimiz ailesini motor kazasında kaybetmiş mıcırlı bir yokuştan inerken artcı bulunan yengemizi kaza sonucu kaybetmiştir.acısını hafifletmek için tek başına durmaksızın gezdigini en azından kafasını dagıttığını söylüyor.

aslında bana da kızıyor. kimsenin motorunun 145 de olduğuna inanıp inanmamasına da ihtiyacı olmadığını satılık motorunun bulunmadığını söylüyor.
sırf beni kırmamak için fotolarını verdi.

tamam arkadasım kızma sakın ol..şimdi km gostergesınde 45000 yazdıgı ıcın ınanmak ıstemeyenlerede hak vermek gerekır dıye dusunuyorum.bide motor cok diri duruyor yanı ınanmak ıstemıyor ınsan.100000 devırdıgını ıspatlamanada gerek yok adam hayatından memnun zaten bi acı yasamış onuda buralara tasıyıp polemiğe gırmeye hiç gerek yok.bu km yi symde yapar,honda da yapar mondıalde yapar bu baslıgı acarken 145bınde sym deılde abimizin gezi fotoğraflarını yayınlasaydın daha ıyı olurdu:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar