motor aşkı

Mersin İl Temsilcisi
kask ve maske yerine yerine farklı bir koruyucu kullanmış emmiler :cherry:
benim de babam motor hastasıydı ama şekil olarak bu değildik :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------

burada da fiyat farkı çıkmış ortaya. adamcağız hastalıktan ne yapacağını şaşırmış

http://www.sahibinden.com/dedem_den...sunnettir-24WQQaXQQ22296191WQQpXQQdisplayitem

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
350 TL'lik motoru pazarlıkla 300'e bırakır.. Ben olsam baba yadigari bi motoru 300 tl için satmazdım.

İşin iç yüzünü bilmeden insanlar hakkında böyle yorumlar yapmamalıyız. Onlar bilmiyor mu saklamasını? Torunlu oğullu satılığa çıkarmışlar aleti. Acil şifalar olsun inşallah.

Motosikleti
750x
İşin iç yüzünü bilmeden insanlar hakkında böyle yorumlar yapmamalıyız. Onlar bilmiyor mu saklamasını? Torunlu oğullu satılığa çıkarmışlar aleti. Acil şifalar olsun inşallah.

İşin iç yüzünü bilmeden tabiki yorum yapmak doğru değil. Fakat ben kendi fikrimi söyledim sadece. Ama ne yazikki artik hayatta maneviyat diye bişey kalmadi..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
biri hataydan satılık dieri ise giresundan fark etinizmi?

biz de onu diyoruz da, kime anlatacağız? biz ilanlar sahte galiba diyoruz, millet bilip bilmemeden, maneviyattan dem vuruyor...

Motosikleti
750x
biz de onu diyoruz da, kime anlatacağız? biz ilanlar sahte galiba diyoruz, millet bilip bilmemeden, maneviyattan dem vuruyor...

Afedersiniz ama verilen ilanin sahteliği yada gercekliği umurumda değil. Ama ben baba yadigari bi motoru 300 tl için satmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar