Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mucahit, hava sıcaklığıyla bizimki gibi ince lastiklerin yol tutuşu baya değişiyor. normalden soğuk muydu bugün?

haklısın abicim bak bugun hava soğuktu yoda zaten ıslak değildi ama bi acayipti ondan olabilir:cat:bu gidonun sallanması bana genelde olmuyo ama arada bırakıyorum hafıften sallama yapıyor genelde düz.

Arkadaşlar işin aslı 2 teker üzerindeyseniz her an her şeye hazırlıklı olmamız lazım, hoş trafikde herkesin böyle olması lazım ya... Yoldaki ufak bir kayganlık, bizim için yeri öpmek demek. Tabii tedbir bizden, takdir Allahtan.

Arkadaşlar işin aslı 2 teker üzerindeyseniz her an her şeye hazırlıklı olmamız lazım, hoş trafikde herkesin böyle olması lazım ya... Yoldaki ufak bir kayganlık, bizim için yeri öpmek demek. Tabii tedbir bizden, takdir Allahtan.

aynen her ne olursa olsun dıkkat etmek lazım bende ırc on arka takım lastıklerı kunlanıorum manısada gayet ıyı gelıyordu uzun yoldan sonra su anda ankarada sankı balansları kacmıs gıbı duruyor bı guvenemez oldum lastıklere bende :cat:

jr.

ön balanssız ise titriyor mu yoksa daha ağır ağır yalpa mı yapar. bende hissedilir titreşim yok sadece elleri bırakınca sağ sol sağ sol yapıyor.

jr.

seni bindiğin motor dövüyor sukucum ben birşey demiyorum buldun sen belanı :mrgreen:

ön balanssız ise titriyor mu yoksa daha ağır ağır yalpa mı yapar. bende hissedilir titreşim yok sadece elleri bırakınca sağ sol sağ sol yapıyor.

valla usta onde sıkıntı yok emme fırenleyınce arkada sankı bı asenayla yarısma havası sezıyorum ama sert kunlanım ve gec fren kunlanıorum genelde ben ankarada havanında pek sıcak olmadıgını dusunursek bıraz normalımsı karsılamak lazım galıbam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------

kazalı motor kasmış honda sana :queen:
motor dediğin ip gibi gider ne sag sol çekmesi :cherry:

hacı usta nabıon yaw tekrardan hayırlısı olsun yenı oyuncagın :queen::queen::) bı ara ugruyayım tukkanada bı gorelım su yenı oyuncagı hemde hayırlısı olsuna gelelım :)

valla usta onde sıkıntı yok emme fırenleyınce arkada sankı bı asenayla yarısma havası sezıyorum ama sert kunlanım ve gec fren kunlanıorum genelde ben ankarada havanında pek sıcak olmadıgını dusunursek bıraz normalımsı karsılamak lazım galıbam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------

hacı usta nabıon yaw tekrardan hayırlısı olsun yenı oyuncagın :queen::queen::) bı ara ugruyayım tukkanada bı gorelım su yenı oyuncagı hemde hayırlısı olsuna gelelım :)

nerelerdesinki sen kardeş yoksun buralarda kaşla göz arası cıbıfcı olmuşssun cık cık cık :queen:

LAstik kayması havasından da olabilir diye dusunuyorum benim lastik havalarını kontrol etmem gerecek sanırım donuslerde bir garip davranıyor yalpalar gibi bisikletten gelen tecrube ile havasının sorunlu olduğunu tahmin ediyorum. kitapcıkta yazıyordur ama daha bakmadım. arka 30, ön 28 olcak diye biliyorum ama yanılıyormuyum acaba?

jr.

yok salladım elleyip karar veriyorum :p :mrgreen:

kitapçıkta tabi ki :) ben arkayı 31 yapıyom artcım hafif diye.

yok salladım elleyip karar veriyorum :p :mrgreen:

kitapçıkta tabi ki :) ben arkayı 31 yapıyom artcım hafif diye.

:queen::queen:ben elleyip anlamıyom valla:)kitapcıkta hani kulaktan dolma bilgi diye sordum bende o zman şimdi çıkarsam ilk işim ön 25 yapıcam arka 32 genelde artçılarım ağır oluyo zaten ben 95 kiloyum:queen:bakalım ne olacak.

jr.

yahu motosiklet bu. kelle koltukta yani. kulaktan dolma iş yapmasın kimse. adam kitabı tutuşturmuş elinize. aman diyeyim kafadan atmayın.

yahu motosiklet bu. kelle koltukta yani. kulaktan dolma iş yapmasın kimse. adam kitabı tutuşturmuş elinize. aman diyeyim kafadan atmayın.

yani de öyle adamlar çook:queen::cat:

bu arada yaz gelsin diye bekliyoruz havalar soğuyo ya:salut:şöle heryer sıcacık olacağı günler ne zman gelcekk sabırsızlanıyorum artık motor bana bakıyo ben ona bakıyorum bi gezemiyoruz rahat rahat:queen:

jr.

bu ara intruder m800, cbr 600f, er6f falan kullanıyorum paso...

eeee....

hmmmmmmmm....

ııııııı..........

sakın kullanmayın :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------

lem sukum-deryam kuyruk sukumum ne geziyon bizim başlıkta. benzin cebini mi yaktı, titreşimden selülitlerin mi eridi, popon mu küçüldü :mrgreen: yanlış yola saptın sen yanlış..git kaybol buradan :mrgreen:

Son düzenleme:
bu ara intruder m800, cbr 600f, er6f falan kullanıyorum paso...

eeee....

hmmmmmmmm....

ııııııı..........

sakın kullanmayın :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------

lem sukum-deryam kuyruk sukumum ne geziyon bizim başlıkta. benzin cebini mi yaktı, titreşimden selülitlerin mi eridi, popon mu küçüldü :mrgreen: yanlış yola saptın sen yanlış..git kaybol buradan :mrgreen:

sana acıyom olum verdin paraları düz gitmeyen motora :queen:
ben hayatımdan oldukça memnunum :cherry:

jr.

arkadaşlar yeni katemesiyle sukuyu görmeniz lazım.

adam üzerine oturup gaz verince motorla kendisi fluğlaşıyo. gazı azaltınca azalıyo, kontak kapatınca görünür oluyor :mrgreen:. inanmayan, abartıyorsun diyen varsa kateme bulduğu yerde binsin. yalnız poponuzu 2 gun hissetmezsiniz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------

arkadaş şimdi elektrik motorlu gibi yolda akan sibiyefe gönül kaptırdı, halinden bin pişman..buralarda gördünüz mü kendisini daha önce :)

@scuderia06
Erman içten içe istiyorsun sende bi CBF, hadi itiraf et :p

ikinci motor olarak alalım sana bi cbf popon rahat etsin :mrgreen:

dağda bayırda KTM, şehir içinde cbf

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar