Çok Şanssızım..

Birkaç Saat Önce Kırık Olan Plakamı Yenıden Çıkartmak Icın Şubem Olan Bostancıya Gittim
Buraya Kadar Herşey Normaldı Hatta Köprüde 100-105 Km Hızla Sol Şeridi Kapatıyordum
Ne Olduysa Emnıyet Bınasına Gırmemle Oldu Plakayı Basamayacaklarını Yarın Sabah Gelmem Gerektıgını SOyledıler Bende Şişliden Geldıgımı Ve Mesafenın Uzak Oldugunu Soyledım Ama Ne Çare..
Geriye Dönmek Icın Cıktım Yola Tam Köprüye Giricem Motor Bir Anda Yığıldı Kaldı(Düşme Yok) Sol Şeritten Apar Topar Sağa Yanaştım Kayışın Koptugunu Anladım Ne Yapsam Ne Etsem Diye Düşünürken Biryandan'Da İterek Motorcu Arıyorum Saga Sola Sordum Bulamadım Kımse Bır Motorcu Bılmıyor
Yol Uzerınde Bır Motor Satıcısı Gordum Bir Ümitle Kapıdan Gırerek Kayışı Sordum Oldugunu Soyledı Fiyatına İse 45Tl Montajındanda Anlamam Dedı (Yolda Kaldıgımı Gorunce Kazıklamaya Calısıyor) Tabi Almadım İterek Üsküdara Kadar Geldım (Yaklaşık 7-8 Km Motoru İttim) Üsküdarda Motoru Bağladım Ve Sirkeciden Parçayı Aldım (Japon Malı Kayıs 23tl) Az Sonrada Yola Düşüp Üsküdarda Motoru Tamır Edip Gelicem Bakalım Daha Neler Çıkacak...

gecmis olsun dostum zordur biliyorum.bi kere bende eski motorumu 4 km kadar itmek zorunda kalmistim..

:pkardesım gecmış olsun nedır bu olay 2 aydır basına olmadık seyler gelıyor senın motoru bi okut üflet neyse yanında goturecegın takımları eksıksız götür.ama varyatörü nasıl sökeceksın?:silent:

şerefsiz, baktıki yolda kalmışsın 46 liradan kazıklamaya çalış.
Nedir bizim bu insanımızın hali. Yardımcı olacağı yerde...

geçmiş olsun...benim plakada kırık ne kadara mal oluyor acaba yenisini çıkartmak

Az Önce Motoru Toplayıp Geldim Ama Şanssızlıklar Peşimi Bir Türlü Bırakmadı
Kapagı Söktüğüm Anda İçeriyi Görmeliydiniz Her Taraf Kayış Parçalarıyla Kaplıydı Temızlerken Tekerlek Tarafında Lokma'ya Benzeyen Bır Cısım Gozume Takıldı Abim Yanımdaydı Abime "Abi Bu Ne Ya Tamırcı Icerde Lokmayı Unutmus Baksana" dedım Sonra Oradan Çıkarttım Ve Lokma Sandıgım Şeyın Tahrık Burcu Oldugunu Gördüm Tahrık Burclarının Oldugu Yer Tamamen Dağılmıştı Ve Sanıyosam Degısmesı Gerekıyor Allahtan Tahrık Burclarını Daha Onceden Alıp Bagaja Atmıstım
Varyatoru Sökmek Icın Bir Şekilde Sabıtlememız Gerekıyordu Uzun Bir Tornavidayı Yukarıdan Sokup Sıkıstırdık Ve Allahtan Tam Takım Lokma Setıyle Gıtmıstık Varyatoru Soktuk Burcları Degıstırdık Kayısı Taktık (Bu Arada Ayak Marsı Dagıldı Ama Umursamadık:) ) Bir An Once Eve Gıtmek Istıyordum Ayaklarımda Ve Kollarımda Hal Kalmadı Ayak marsını Komple Sokup Posede Koydum Marsa Bastık Ilk Once Bıraz Seslı Calıstı Ama Yapacak Bırsey Yoktu Bı An Once Avrupa Yakasına Gecmek Istıyodum Kapagı Kapattık Gelırken Yolda Benzıncı Gordum Surdan Benzın Alıyım Dedım Dilimi Eşşek Arısı Soksun İğrenç Bir Benzıne Rast Geldım Köprü Çıkışında Motor Tırtlamaya Başladı Ve Eve Çıkan Yokuşu Çıkamadı Biraz Dolanarak Biraz İterek Motoru Zor Bela Getirdim Park Ederkende Varyatordekı Sesın Kesıldıgını Gordum
Bu Kadarda Şanssızlık Kimde Var Bilemiyorum :)
Ayriyetten Yolda Gördüğüm Motorsıkletcının Bir Esnaf Olarak Yardımcı Olmasını Beklerdım Ama Malesef Esnaflıgı Bılmıyorlar 23 Lıra Olan Kayısa 45 Lıra Ve Takmasına Karısmam Dıyor Ben 30 Lıra Ver Takmayı Bılmıyorum Ama Yardımcı Oluruz Demesını Beklerdım...

Son düzenleme:
dostum ne diim çok geçmiş olsun inş başına birdaha böyle işler gelmez:(bu scooterların ne zman ne sorun çıkarıcağı belli değil hiç güvenmiyeceksin bitane kanuni rokko vardı aman allahım bigun motora biniyosam ikinci gün senin hesap itiyodum:farao:

Mersin İl Temsilcisi
Allah allah yaaaaaaaaa.....
kardeşim nedir bu yaşadıkların yahu. insanı motordan soğutur bu olaylar ama sevdana hayranım...

inşallah en kısa zamanda para biiktirip ruhunu okşayacak bir motosiklet sahibi olursun. yaratıcılığı ve maharetiyle saygı duyduğum motorculardan birisin. bu son olsun diyorum...

bol şans :)

Az Önce Motoru Toplayıp Geldim Ama Şanssızlıklar Peşimi Bir Türlü Bırakmadı
Kapagı Söktüğüm Anda İçeriyi Görmeliydiniz Her Taraf Kayış Parçalarıyla Kaplıydı Temızlerken Tekerlek Tarafında Lokma'ya Benzeyen Bır Cısım Gozume Takıldı Abim Yanımdaydı Abime "Abi Bu Ne Ya Tamırcı Icerde Lokmayı Unutmus Baksana" dedım Sonra Oradan Çıkarttım Ve Lokma Sandıgım Şeyın Tahrık Burcu Oldugunu Gördüm Tahrık Burclarının Oldugu Yer Tamamen Dağılmıştı Ve Sanıyosam Degısmesı Gerekıyor Allahtan Tahrık Burclarını Daha Onceden Alıp Bagaja Atmıstım
Varyatoru Sökmek Icın Bir Şekilde Sabıtlememız Gerekıyordu Uzun Bir Tornavidayı Yukarıdan Sokup Sıkıstırdık Ve Allahtan Tam Takım Lokma Setıyle Gıtmıstık Varyatoru Soktuk Burcları Degıstırdık Kayısı Taktık (Bu Arada Ayak Marsı Dagıldı Ama Umursamadık:) ) Bir An Once Eve Gıtmek Istıyordum Ayaklarımda Ve Kollarımda Hal Kalmadı Ayak marsını Komple Sokup Posede Koydum Marsa Bastık Ilk Once Bıraz Seslı Calıstı Ama Yapacak Bırsey Yoktu Bı An Once Avrupa Yakasına Gecmek Istıyodum Kapagı Kapattık Gelırken Yolda Benzıncı Gordum Surdan Benzın Alıyım Dedım Dilimi Eşşek Arısı Soksun İğrenç Bir Benzıne Rast Geldım Köprü Çıkışında Motor Tırtlamaya Başladı Ve Eve Çıkan Yokuşu Çıkamadı Biraz Dolanarak Biraz İterek Motoru Zor Bela Getirdim Park Ederkende Varyatordekı Sesın Kesıldıgını Gordum
Bu Kadarda Şanssızlık Kimde Var Bilemiyorum :)
Ayriyetten Yolda Gördüğüm Motorsıkletcının Bir Esnaf Olarak Yardımcı Olmasını Beklerdım Ama Malesef Esnaflıgı Bılmıyorlar 23 Lıra Olan Kayısa 45 Lıra Ve Takmasına Karısmam Dıyor Ben 30 Lıra Ver Takmayı Bılmıyorum Ama Yardımcı Oluruz Demesını Beklerdım...

Haklısın kardeş, ne diyelim...

Allah allah yaaaaaaaaa.....
kardeşim nedir bu yaşadıkların yahu. insanı motordan soğutur bu olaylar ama sevdana hayranım...

inşallah en kısa zamanda para biiktirip ruhunu okşayacak bir motosiklet sahibi olursun. yaratıcılığı ve maharetiyle saygı duyduğum motorculardan birisin. bu son olsun diyorum...

bol şans :)

Işıklarda Ve Trafikte Yanımda Duran Burgman Ve Silverwing'lere Özenmiyor Değilim Ama Daha Çok Çalışırsam Belki Birgün Bende Alırım :)
Bu Kadar Şanssızlığa Ragmen Motorumun Kirlendiğini Farkettim Ve Sabah İlk İş Yıkıyıcam(Yağmur Yağmazsa) :)
Hayatta Motorun Kadranını Sona Dayamak Kadar Guzel Birşey Yok Birde Devir Kesicinin Sesi Var Ama O Benim Motorda Yok :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Bazen öyle şeyler geliyor ki başımıza motosikletle alakalı, bu işten soğutucu nitelikte, ama içimizdeki sevgi büyük galiba ki yola devam ediyoruz tutkuyla... Kazasız sorunsuz sürüşler.

yeni motor almayı denersen bir daha şanssızlık yaşamaşsın

bende sandim ceza yedin...:mrgreen:sagligin yerinde paranda cebinde kalmis bea...sadece spor yaptin...buda iyi...her daim iyi tarafdan bakacan hayata...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar