Benzine zam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorla gezmek gezmeyi sevmek yada motor almak motordan hoşlanmak benzin 10 tl oldu olsun ben seviyorum katlanmak zorundayım demek değilki ucuz olsun daha çok gezelim kafamız rahat gezelim korkmadan gezelim:wiinkk::cat:

gezin tabi korkmadan tutanmı var :)
millet acından ölüyor ,işsizlikten mahvolmuş durumda ,bizler gezmeye imkan buluyorsak ,benzine gelen zammıda pek önemsememiz lazım ..şükür genede

tatlı talı yemenin bir de acı acı yellenmesi varmış benim bahsettiğimde o yane :rendeer:

Motosikleti
750x
paso gezemeye gidelim,gezdim ,motor alıcam diye konu açıyorsunuz ,benzine 3 kuruş zam geliyor isyanlardasınız ,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama :mrgreen:

Demezler. Diyemezler daha doğrusu.. Biri bana çıkıpta Kardeşim sen motorunla gezmeye gidiyorsun ama benzine 8 ayda 6 kere zam gelince itiraz ediyorsun diyemez. Eğer derse bende o adama derim ki ; ''Güzel kardeşim her taraf petrol rezerv'i ile doluyken 4,5 yıl boyunca kendi ham petrolunu ruslara satıp arkadasından işlenmiş petrolu %64 fark ile almanın mantıklı açıklaması nedir? Nedir abi nedir diye sorarım. :cat:

Mee.MeeEEeeEEeeeEEee. Bee BEEE BeeeEEeeEEeeEEee.

MeeEEeeEEee. MEEeeEEeeEEee. MeeEE MeeeeeeEEeee.

Demezler. Diyemezler daha doğrusu.. Biri bana çıkıpta Kardeşim sen motorunla gezmeye gidiyorsun ama benzine 8 ayda 6 kere zam gelince itiraz ediyorsun diyemez. Eğer derse bende o adama derim ki ; ''Güzel kardeşim her taraf petrol rezerv'i ile doluyken 4,5 yıl boyunca kendi ham petrolunu ruslara satıp arkadasından işlenmiş petrolu %64 fark ile almanın mantıklı açıklaması nedir? Nedir abi nedir diye sorarım. :cat:

sora sorada hal olduk valla ,ben bile hafta sonunda gezmeye giden araçları görünce hasstir ya ne krizi diyorum ,kriz olan ülkede bölemi olur diyorum ,kimbilir başımızdakiler ne diyordur ,itiraz etmene zaten kimse bir şey demiyorlar ,çünkü iplemiyorlarki :)

Ben duyduğumu söyledim.
Fullemek ya da isyan etmek size kalmış.
Ama nasrettin hocadan bu yana halk değişmemişse isyanı boş verin aradaki depo farkı kaarınız olur

Motosikleti
750x
Affınıza sığınarak Aziz Nesin'in bir hikayesini hatırlattı cümleniz :) Müsadenizle ekliyorum:

Hocam çok güzel bi alıntıydı. Baştan sona kadar okudum. Dur bakalım ne olacak derken bizimde sonumuz Necmiya gibi olacak sanırım.. :cat:

dünyanın en pahalı elektiriğini kullanan biziz ...

Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan biziz...

Dünyanın en pahalı doğal gazını kullanan biziz...

Dünyanın en pahalı suyunu kullanan ve üstüne üstlük atık su bedeli ödeyen yine biziz.

Dolaylı alınan vergilerin miktarı bakımından öncülük eden tek ülke biziz...

Yabancının gelip ; repodan, bonodan , borsadan para kazanıpta vergi alınmayan tek ülke yine biziz...

ülke kaynaklarını " babalar gibi satarım " diyen bir adamı maliye bakanı yapan tek ülkeyiz...

Yoksulluğu erzak torbaları ve fak-fuk fonla yenmeye çalışan tek ve önder ülkeyiz....

Dışarıya en ucuz ihraç malı satıp , kendi halkına en büyük kazığı atan yine biziz...

Durmak yok. Yola devammış.. Kimi kandiriyorsunuz ya??

( sürçü lihsan eylediysek affola.. )

buna rağmen hergün cep telefonlarımıza maliyeden vergi kutsaldır gelecektir v.s. Diye mesajlar gönderiyorlar. Dalga geçiyorlar sanırım, ulan bi donumuz kaldı bea.

Bu halkın bir ferdi olarak ne yazık ki söylemekten utanç duyuyorum ama :

"Bu halka yapılan tüm zamlar sonuna kadar müstahaktır. Oyunu 2 torba kömüre bile satabilecek bir anlayışa az bile yapılıyor."

Ayrıca "Gülü seven dikenine katlanır" demiş bir arkadaş. Vay be anlaşılan arkadaşta para bol veya sadece motosikletin benzin yaktığını sanıyor. İşte bu düşüncelere sahip insanların çoğunluk olması bizi bitiriyor.

Son olarak zamların sonuçlarını bir nebze azaltmak için çözümler( LPG,vs..) bulmaya çalışmaktansa zamları engellemek için çözüm bulmak gerekli.

draggy tam üstüne basmışsınız...
Hocam durun bakalım daha neler olacak nelerrrr:queen:

arkadaşlar kolayı var 2 aydır cezayirdeyim benzin sudan ucuz basın gelin:cherry: yalan degıl valla su 14 dınar benzın 13 sorulur yarın donuyorumm ah ah ne olcak boyle bakalım halımız

Bu halkın bir ferdi olarak ne yazık ki söylemekten utanç duyuyorum ama :

"Bu halka yapılan tüm zamlar sonuna kadar müstahaktır. Oyunu 2 torba kömüre bile satabilecek bir anlayışa az bile yapılıyor."

Ayrıca "Gülü seven dikenine katlanır" demiş bir arkadaş. Vay be anlaşılan arkadaşta para bol veya sadece motosikletin benzin yaktığını sanıyor. İşte bu düşüncelere sahip insanların çoğunluk olması bizi bitiriyor.

Son olarak zamların sonuçlarını bir nebze azaltmak için çözümler( LPG,vs..) bulmaya çalışmaktansa zamları engellemek için çözüm bulmak gerekli.

:rendeer::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Az Önce Benzin Aldım Ve 10 Tl Ye Karşılık Olarak 2.7 Lıtre Geldı Gidip Ekrana Tık Tık Dıye Vurdum Belkı Artar Dıye Ama Hıcbır Tepkı Yoktu :(
Durmak Yok,Cebe Devam!!!

nereye kadar gidecek bu zamlar:silent:
kim dur diyecek acaba bu zamlara.hep sessiz kalıyoruz.daha çok zam gelir benzine.araç kullanmak bile lüks oldu.:farao:

Köprülü bir fıkra vardı, hatırlayan var mı? :mrgreen:

Padişahım çok yaşa! :pr:

abi 250den 600e geçmeyi düşünmek bile zor sırf bu benzin parası yüzünden. maşallah 250de az içmiyor hani.

c@n

71 tl dolan depom 75 tl ye dolmaz ise kuserim bakın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar