Rizoma elcik

Herkese hayırlı akşamlar.Biraz damdan düşer gibi oldu ilk mesajdan soru yazmak ama kusura bakmayın:)

Yamaha ybr motosikletim var elciklerini değiştirmek istiyorum.Rizoma elcikler çok hoşuma gitti ama bu elcikler her motosiklete uygunmudur?Yani ybr ye rizoma elcikleri takabilirmiyim yoksa bu işe hiç bulaşma mı dersiniz:)

Şimdi ybr ye rizoma elcik mi takılırmış diyenler olabilir ama motorumu seviyorum uyarsa takılır saygılar :rendeer:

görüntü süper elciklerde bence bi düşündümde güzel durur olurmu olmazmı konusunda da bi bilgim olmadığı için bişe diyemicem ama olur ya neden olmasın:)

olur arkadaşım rizoma nın elciklerini bende kullanıyorum ve gayet memnunum.

görüntü süper elciklerde bence bi düşündümde güzel durur olurmu olmazmı konusunda da bi bilgim olmadığı için bişe diyemicem ama olur ya neden olmasın:)

Kesinlikle çok güzel bi görüntü olur ama olur mu olmaz mı konusundan emin olmadan almak istemiyorum 150 tl yi verip aldıktan sonra masaya süs olarak bırakmak istemiyorum :) Yorumun için teşekkür ederim

Fuarda rizoma'nın çin malı vardı. muhtemelen yarı fiyatıdır. bakmakta fayda var.

Uygunluk konusunu hallettim firmadan öğrendim her modele uygunmuş.Şimdi başka bi sorun var :) Rizoma elciklerin yan kısmı boş yani ybr deki gibi kapalı değil.O kısımın açık olması zararlı olur gibime geliyor yağmur toz v.s girip gidonun çürümesine neden olabilir.Denge topuzu almayı düşünürsem takınca kullanımda bi zorluk çekermiyim sonuçta ağırlık ekleniyor gidona?

Gidon uçlarının ağır olması istemsiz yalpalamayı önler, bilerek ağırlık taktıran çoktur :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rizoma kadar rahatsız başka bir elcik daha yoktur, onca para ver rezillik çek...

Yerim ben orjinallerini ohh miss pammugg gibiii.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar rizoma elciklerinin kullanım amacı farklıdır.Ybr ye düşünmeyin bile.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence artistlik yapmak haricinde hiç bir halta yaramıyor, ilk 1000RR'ımda 7000km kullandım, gördüğüm tek faydası ellerimi acıtması ve motora gırtlana kadar dolu denmesiydi, tabi bayıldığım parada ayrı bir özelliği.:p

Sürüş kalitesine bir faydası olmuyor, hatta ben orijinal elcik ile çok daha rahat ediyorum. Özellikle uzun yolda rahatsızlık vermişti bana... Ama tercih meselesi...

görüntü güzelligi .. bende orjinal elciken yanayım .. bendede takılı durumda . eli acıtıyor ..

Yarışlarda dahi kimse rizoma tercih etmez.
Görüntüden başka bir işe yaramıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
E peki kullanım amacı nedir :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar