Motosiklet öneri ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaçırma Toraman Abimin People s'ini üzülürsün:salut:

bencede kaçırma ışıl ışıl tekeri falan sanki bunu tarif etmişsin

Kymco Agility City saydıklarına uyan bir motor fakat gerçekten Toraman Abi'nin motoru kaçırma derim bütçe olarak da uygun temiz ve saydıklarına da uyan bir motor :) Benim bütçeye uysaydı motoru sattıktan sonra ilk tercihimdi ama bütçe beni başka tercihlere yöneltti :silent:

Mersin İl Temsilcisi
Arkadaşım benim satılığa çıkardığım scooter tam senin istediğin özelliklere sahip :cat:;

http://www.sahibinden.com/kocaeli_n...ple_s_200-81WQQaXQQ21060386WQQpXQQdisplayitem

Fiyatı uygun, km.si az ve sorunsuz.

5000 TL.bütçem var diyorsun bunu al üste kalan parayla kıyafet, kask vs. alarak işlemini tamamla.:)

tam da ben bu modeli tavsiye edecektim ki senin mesajı okudum abi. kesinlikle haklısın.
zaten bu modele hayranlığım, senin gezi yazılarını okuyarak gelişti.
pişman olunmayacak bir alet bu :rendeer::cat:

sym hd200 ve kymco people200s çok iyi motorlar.

sadece yazları 3 ay kullanmak için kymco agility city yeterli ve güzel bir seçenek. sıfır km. fiyatı da hatırladığım kadarıyla bütçene uyar.

ayrıca ikinci el seçeneğini tümden gözardı etmemeni tavsiye ederim. ben de sıfır motor düşünüyordum ama, sadece bir yıl kullanılmış ve 1.300 km.de bir motor bulunca resmen atladım. böyle seçenekler de çıkabiliyor insanın karşısına...

Evet myagdi arkadaşın da belirttiği gibi sıfır Kymco Agility City 125 de bütçene uyar ve alabilirsin.:cat::)

Bu arada scooterim hk. motorhocası, barok34, HeruNolweo, yürekçe arkadaşlarım güzel sözleriniz için teşekkürler.:rendeer:

Son düzenleme:
başım ağrımasın diyosan eğer 1. olarak çin malından 2. olarak italyan malından uzak dur derim.
tavsiye edebiliceklerim kymco peopıl s200 10 numara taş gibi motor dengesi kalitesi sürüş zevki çok güzel
sym lerdede fazla arıza çıkmıyormuş hd 200 de çok güzel mesela oda pepıl gibi zevklidir çünki aynı tipde büyük tekerli
honda nın psi 150 side güzel çok az yakıyor ama yukardakilerin sürüş zevki daha iyidir
ucuz olsun dersen Kymco Agility küçük dür diğerlerine göre ama oda iyidir en güzeli bunları test et öyle karar ver.

Dediğim gibi Sym hd people s arasında kalsam sym derim su sogutması oldugu için ama sym için beklemem gerekicek. İtalyanların nesi var :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar