CBR 125 R (2010) Artık Türkiye'de !

Şu motora eski motorunuzun yerine deiştirmek için para veriyorsanız,çok paranız var heralde.Eski cbr dan nerdeyse hiç bir farkı yok,bari gidin 2.el temiz bir r125 alın daha cok faydasını görefceginizden eminim

dynner: usta hiç bir farkı yokmu ?
1. kafa grenajı
2.göstergeler
3. ve en önemli özellik enjeksiyon usta zaten 1 yıl binsen enjeksiyon ile verdiğin parayı çıkartırsın ve motor çok yakışıklı olmuş bence değer mesela honda üstüne 1000 lira istesin veririm taksitle falan neden olmasın.

1. kafa grenajı
2.göstergeler
3. ve en önemli özellik enjeksiyon usta zaten 1 yıl binsen enjeksiyon ile verdiğin parayı çıkartırsın ve motor çok yakışıklı olmuş bence değer mesela honda üstüne 1000 lira istesin veririm taksitle falan neden olmasın.

ya fark ne bindiğiniz motor zaten 125cc tek silindir enjeksiyon olsa ne olcak olmasa ne olcak,demeye çalıştığım zaten yaktığı benzinde oynama neredeyse hiç olmaz.

Demeye çalıştığım ne kadar Yamaha ile aram olmasada r125 daha makul cbr125 den :cat:

dynner : enjeksiyon pek farketmezmi hiç enjeksiyonlu motor kullandınmı arkadaş ?
ama r125 ile cbr 125r arasındaki fiyat farkı ? bunuda düşün bence. bu olay görecelidir ama bence cbr 125r r125e göre çok daha makul

1. kafa grenajı
2.göstergeler

sanırsam ön fren diski eskisine göre daha büyük geldi bana,yani fuarda öyle gördüm.

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya 2005 cbr yi toplicaz kullanicaz
yada yenisiyle takasa gidicez ama takasa gittigimiz gün sinyaller pert olacak :p

takasa girmenize gerenk yok temiz 2. el cbr125lerinin nakit alınır KRAL OTOMOTİV 2007 ve üzeri

sanırsam ön fren diski eskisine göre daha büyük geldi bana,yani fuarda öyle gördüm.

cbr125_red_rhs_bg.jpg

djbycan_honda-125-cbr-r-1%5B1%5D.jpg

aynı gibi görünüyor usta ama arka disk sanki biraz dahamı büyük banamı öyle geliyor ama yinede sanmıyorum her ikiside aynı ya

ya fark ne bindiğiniz motor zaten 125cc tek silindir enjeksiyon olsa ne olcak olmasa ne olcak,demeye çalıştığım zaten yaktığı benzinde oynama neredeyse hiç olmaz.

Demeye çalıştığım ne kadar Yamaha ile aram olmasada r125 daha makul cbr125 den :cat:

Kardeşim feci halde anlamama var bazı arkadaşlarda. Alsınlar kullansınlar kendileri görsünler. Demesi bizden. Bende vardı denemediğim şey sürmediğim yol gitmediğim şehir kalmadı. Adamlar dediğime inanmıyor. :queen:. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil, bazı insanlar kendi bildiklerini diretiyorsa bilmemek onların hakkıdır. Ben hep bunları okuyup yanlış yönlendirilecek insanları düşünerek yazdım bugüne kadar ama vazgeçtim artık:farao:

fuarda incelerken bana farklı geldi gibi :silent:

oda olabilir usta bir an farklı gelmiş olabilir mesela şimdi incelerkende bana arka disk büyük gibi geldi :)

Kardeşim feci halde anlamama var bazı arkadaşlarda. Alsınlar kullansınlar kendileri görsünler. Demesi bizden. Bende vardı denemediğim şey sürmediğim yol gitmediğim şehir kalmadı. Adamlar dediğime inanmıyor. :queen:. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil, bazı insanlar kendi bildiklerini diretiyorsa bilmemek onların hakkıdır. Ben hep bunları okuyup yanlış yönlendirilecek insanları düşünerek yazdım bugüne kadar ama vazgeçtim artık:farao:

lafın bana sanırım usta :) merak etme bende öyle oturduğum yerden haybeye konuşmuyorum. Ama şöyle bişe var yeni motor çok daha yakışıklı üstüne 1000 lira isteseler bana makul gelir taksitle falan çok rahat ödenir o para sıfır motora değer yani 1000 lirada. enjeksiyon öyle kendini aşırı belli etmesede ama kendini belli edecektir diye düşünüyorum bu gibi şeyler görecelidir usta. ama bilmediğimiz şeyler elbet vardır bu forumda onun için var zaten tartışa tartışa öğreniyoruz dimi :cat: bizi bilgilerinden mahrum bırakmazsan ne mutlu bize :)

türkiyeye gelen yeni cıbırlar avrupada 2007'de çıkanlarla aynımı acaba bilgisi olan varmı?

honda kendisine ytakışanı yaptı avrupada satılat renkleri getirdi bugün gördüm bursa inegölde siyah kırmızı olanını ve değişiklik 600rrdada var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar