sefaköy hacısayıd kahvaltı fotoları

Bunlarda bizim çektiğimiz fotolar... Çok keyifli idi herkeze tekrardan tşk. ederim.

Son düzenleme:
güzel bir gündü emegi geçen arkadaşlara teşekkürler

1-2 foto var elimde sayfa atlayınca atıcam :p

Bunlarda bizim çektiğimiz fotolar... Çok keyifli idi herkeze tekrardan tşk. ederim.

Bunlardan benden fotoğraflar...

hakan abi resimlerini göremiyoruuuuuzzzz,www.ressim.net adresini dene istersen

mehmet abi ile yenge hanım elinize sağlık valla iyi olmuş eeeeee makina farkı biz telefonla adam canonla çekiyo:):):):):):):):):):):):):):)

valla hala gülüyorum yaa resimlere baktıkça ama 2.süyfa baya bi resim dolmuş zor açılıyoo:queen::queen::queen::queen:

Eyvallah kardeşim sagolasın.. Zamanında hatrı sayılır bir para saymıştık makineye :)
2.sayfa çok yüklü evet resimler çok zor açılıyor. Umarım prof.bi abimiz çıkarda bi düzene sokar şu sayfayı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

güzel resimler güzel insanlar heşey için teşekkürler :)

güzel bakmasını bilen,güzel görürmüş kardeşim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 ----------

kim çekti bilmiyorum ama tam hacıseyid den çıkarken bi arabadan biri çıkıp herkesi çekiyodu benide çekmişti sarı lacivert bi cross motor 2 kişi olan o resmi istiyorum yada videoyu bi bayandı hatta çeken

walla biz çekmedik :) sanırım cadı çekmişti tam çıkışta.. hatta bizide çekmişti arabanın içindeyken o resmi istiyorum..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------

güzel bir gündü emegi geçen arkadaşlara teşekkürler

1-2 foto var elimde sayfa atlayınca atıcam :p

Bizide çekmiştin otoparktan çıkarken.o resmi istiyoruzz. hadi eklede bakalım artık..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elinize sağlık::sapka::::sapka::::sapka::

fuar sonrası fotografları satışa sunulmuştur...
ihtiyar duyurulur :queen:

afiyet olsun :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allahtan başka arkadalşarda resim çekti,yoksa benim resimlere kalsaydık çok yazık olurdu kahvaltı görüntülerine,resimler için çok teşekkürler emeği geçenlere.

İlk defa katıldığım toplantıya biraz geç kaldım, herkez kahvaltısını bitirmiş fuara gitme hazırlığı yapıyordu, 4-5 kişiyle ancak tanışabildim. bir dahaki toplantı yada gezide görüşmek tanışmak ümidiyle:D Bu arada kuyu cadısına teşekkürler resmimizi çekip ilgilendiği için.

valla ne varsa cadı varya oh en sonunda buldum istediğim resmi saolasın ablam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar