Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzelce söktum subap ayarını yaptım fakat bır sey dıkkatımı cektı...
vıtese takıp arka tekerı cevırmekle ugrasmayım dıye krankı cebırmek ıcın motorun sol tarafında kucuk bı kapak var onu actım...ve actıgımda orda cok az bı yag gördum...2000 km önce acmıstım o kapagı ve suan kola şişesının kapagının alacagı kadar yag vardı...mıktarı anladınız sanırım...
normalde olmaması lazımdı...
subap ayarını yaptım...
sonra motoru bı calıstırdım ve ordan hava geldıgını gördum...%100 kompresyon havası...burdada ne demek ıstedgımı anladınız sanırım....
2. resım... bende yuvarlak kırmızı ıle gösterdıgım yere sıvı conra sürüp kapadım...
ama motorun performansında falan hıc bı sıkıntı yok...
deneme turu atmak ıcın cıktım yola...1 km gıtmeden yagmur basladı bı guzelde ıslandım gerı geldım...:queen::queen::queen:

bunlarda arta kalan vıdalar...
saka saka benım motordan arta kalanlar degıl...
arkadaslarımda motorlarını tamır ıcın bana getırırler...onların motorlardan artırdıgım vıdalar...
fazladan koymuslardı ben de aldım yaww
:thumleft:::haapppy:::koop::::firca::

ee okadar ugrastım bı ödülü de hakettım sanırım...
transformers 2 ve dıkınacagım abur cuburlar ::dpac::::dpac::::dpac::::xblink::
herkese kazasız belasız sürüşler dilerım saglıcakla kalın :cat::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
bu resmı koymayı unutmusum
r::cherry::cherry:

vıtese takıp arka tekerı cevırmekle ugrasmayım dıye krankı cebırmek ıcın motorun sol tarafında kucuk bı kapak var onu actım...ve actıgımda orda cok az bı yag gördum...2000 km önce acmıstım o kapagı ve suan kola şişesının kapagının alacagı kadar yag vardı...mıktarı anladınız sanırım...
normalde olmaması lazımdı...
subap ayarını yaptım...
sonra motoru bı calıstırdım ve ordan hava geldıgını gördum...%100 kompresyon havası...burdada ne demek ıstedgımı anladınız sanırım....
2. resım... bende yuvarlak kırmızı ıle gösterdıgım yere sıvı conra sürüp kapadım...
ama motorun performansında falan hıc bı sıkıntı yok...
deneme turu atmak ıcın cıktım yola...1 km gıtmeden yagmur basladı bı guzelde ıslandım gerı geldım...:queen::queen::queen:

bunlarda arta kalan vıdalar...
saka saka benım motordan arta kalanlar degıl...
arkadaslarımda motorlarını tamır ıcın bana getırırler...onların motorlardan artırdıgım vıdalar...
fazladan koymuslardı ben de aldım yaww

ee okadar ugrastım bı ödülü de hakettım sanırım...
transformers 2 ve dıkınacagım abur cuburlar ::dpac::::dpac::::dpac::::xblink::
herkese kazasız belasız sürüşler dilerım saglıcakla kalın :cat::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
bu resmı koymayı unutmusum

Son düzenleme: