Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar resim nasıl ekliyoruz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------

sdc10568w.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------

http://img156.imageshack.us/g/sdc10568w.jpg/

imageshake.us a gir. ordan browse diyerek pcdeki resmi bul. okeyle. sonra resim orda göründükten sonra sağ tarafta forum yazan bi kutucuk var. o kutucuğun içindeki linki komple gel buraya kopyala. o kadar.

Ahanda size resimler=)

Cinfezz Naber agaya xenonu naptın yaptınmı?

Son düzenleme:
imageshake.us a gir. ordan browse diyerek pcdeki resmi bul. okeyle. sonra resim orda göründükten sonra sağ tarafta forum yazan bi kutucuk var. o kutucuğun içindeki linki komple gel buraya kopyala. o kadar.

Dostum sağ daki forum kutucuğu bende çıkmadı ... başka linkler gözüküyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------

Ozan resimler için sağol dostum alışık değiliz sizin gibi resim koymaya :) Xenon'u aldım da daha gidip taktıramadım.H3 8000 k aldım. Taktırınca onuda fotolarız :) Ayrıca şu ön siperliği de boyattırayım diyorum ne dersin? Yoksa film mi çektireyim içeriden?

Ahanda size resimler=)

Cinfezz Naber agaya xenonu naptın yaptınmı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------

Ozan resimler için sağol dostum alışık değiliz sizin gibi resim koymaya :) Xenon'u aldım da daha gidip taktıramadım.H3 8000 k aldım. Taktırınca onuda fotolarız :) Ayrıca şu ön siperliği de boyattırayım diyorum ne dersin? Yoksa film mi çektireyim içeriden?

Boyattır aga gerekyok filme felan..
Yakın olsan xenonu takardım ben=)
Kendınde boyayabilirsin camı..

camı sök kapalı bi alanda iç taraftan sprey boya ile boya

Yada sabret biraz havalar düzelsin bulusalım halledelim hepsini=):queen:

Boyattır aga gerekyok filme felan..
Yakın olsan xenonu takardım ben=)
Kendınde boyayabilirsin camı..

camı sök kapalı bi alanda iç taraftan sprey boya ile boya

Yada sabret biraz havalar düzelsin bulusalım halledelim hepsini=):queen:

Böyle giderse havaların düzeleceği vs yok kanka :) Kendim boyayayım da boya akmıyormu böyle akıntı vs olmaz mı :)

Arkadaslar oncelıkle meraba 3 gün önce st kanuni GT250R aldım motor egzos ve xenon takmak istiyorum motor yeni oldugu için rodaj sürecinde egzost taksam motorda problem olurmu takarsam herhangi birsey olurmu ?yardım edersenız sevinirim

Arkadaslar oncelıkle meraba 3 gün önce st kanuni GT250R aldım motor egzos ve xenon takmak istiyorum motor yeni oldugu için rodaj sürecinde egzost taksam motorda problem olurmu takarsam herhangi birsey olurmu ?yardım edersenız sevinirim

hadi hayırlı olsun kardeşim... güle güle kullan inşallah... bu sorduğun konularda benim bildiğim özellikle egzos değşmesinin motoru garanti dışı bırakabilir. yine de 0 km alan arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir... tekrar hayırlı uğurlu olsun... :cat:

hocam fren manetinin topuzu kırıldı ucundaki topu yani :) sorma yaw ben garaja koyuyorum ama bu garaj denilen yer 2 kapılı yani aslında garajın içinden geçip apartmanın sıgınagına koyuyorum. Dolayısı ile buranında kapısı ev kapısı kadar bir kaç sefer aynaları taktım ama allahtan fazla sıkmamıştımda kırılmadılar onları katlayıp sokuyorum artık ama girerken fren manetini ve sağ sinyali taktırdık :) sinyali kendi çabamla yapıştırdım ama fren maneti olmadı... yenisini bulmam lazım ama birkaç arkadaş orjinal al dediler... yan sanayii olanlar çalışmıyormuş sanırım... bu arada sadece topu kırıldı yani manet oldugu gibi duruyor ama kırıldığı için orası ciddi şekilde keskin bir hal aldı...

kardeş sen motoru sıfır yeni almadınmı fren manetini napcan :bounce:

eren hoş geldin kardesim.motorun hayırlı olsun..garantiyi bozmamak için egzozu ve xenonu serviste taktırmalısn..rodajdan sonra egzosu degşmeni tavsiye ederm..kazasız belasız kullanman dileğiyle..bu arada istanbulun neresndensn?

kardeş resmin altındaki kutucukların orda forum kodu yazıyo. onun önündeki kutucuğun içindeki yazanları kopyala buraya

s.a arkadaşlar :) alana satana hayırlı uğurlu olsun bakalım kazasız belasız sürüşler dilerim :) hyocu kardeşlerim :)

bunlarda benden olsun..
@..reflexiv

Fotolar harika abi devamını isteruk=)
1. resmi facebook'a koyucam Benim motorda siyah nasıl olsa:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------

s.a arkadaşlar :) alana satana hayırlı uğurlu olsun bakalım kazasız belasız sürüşler dilerim :) hyocu kardeşlerim :)

A.s Caner Sende bi alda şu hyoyu Islatalım=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar