Kenan Sofuoglu Phillip Island Pisti yarışını 3. sırada tamamla

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Avustralya'da gerçekleştirilen sezonun ilk ayak koşusunu 3. sırada tamamlayabildi.

Avustralya'nın Phillip Island Pisti'nde koşulan ve 2. sırada başladığı yarışmada Kenan Sofuoğlu, yarışmanın başlarında pisteki yağ nedeniyle kayarak düştü. Ayağının kırık yerini piste çarpan milli sporcu, motosikletini değiştirerek yarışı iğneyle tamamlamak zorunda kaldı.

Sofuoğlu, düşmenin ardından ayağının kırık bölgesinde ağrı oluştuğunu kaydetti. İğne yaptırmak zorunda kaldığını ifade eden Sofuoğlu, şöyle konuştu:

''İkinci motosikletin lastiklerinde sorun oluştu. Normal hızımın altına düşerek yarışı tamamlamaya çalıştım. Hedefim buradan puan alabilmekti. Lastiği yarış sonuna kadar dayandırmaya çalıştım. Sonuçta 3. sırada yarışı podyumda bitirdim. Kazanabileceğim yarışta sorunlar nedeniyle geride kaldım. Önemli olan bu yarıştan puan toplayarak podyumda yer alabilmekti. Bunu başardım.''

Ayağının üzerine basamadığını belirten Sofuoğlu, ''Ayağımın tekrar kırılma ihtimali var. İlk filmde belli olmadı. Doktorlar inceleme yapacak'' dedi.

Öte yandan, 1. ayak koşusunu İrlandalı Eugene Laverty ilk sırada tamamlarken, İspanyol Joan Lascorz ise ikinci sırada yer aldı.

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 2. ayağı, 28 Mart'ta Portekiz'deki Portimao Pisti'nde koşulacak.

Kaynak: Haberturk

[bos]
j5wlg8.jpg

20kr7v6.jpg

25u65ix.jpg

mignqb.jpg

20za649.jpg

16ifsls.jpg

2ng4wgo.jpg

2alxsn.jpg

295qnbm.jpg

34dpxud.jpg

1572is7.jpg

r0wdhc.jpg

2lb2gs7.jpg

flyp9c.jpg

[/bos]

Ekli dosyalar

• kenansofuoglu2010.jpg
    kenansofuoglu2010.jpg
    15.5 KB · Görüntüleme: 6,567
Son düzenleme:
Geçmiş olsunda yarış pistinde yağ ne arar allah aşkına :farao: Geçmiş olsun kenan.

nasıl bir rezilliktir bu... normal yol da yapıldı bu yarış. pistte yağ nasıl olur?
kenan büyük geçmiş olsun. kırık ayakla, kaza yapmak, mekanik sorunlara rağmen 3. olabilmene BÜYÜK BAŞARI denir. Tebrikler.

arkadaşlar motordan yağ sızdı piste hangi motor olduğunu unuttum şuan o yüzden pistin temizlenmesini beklediler...

heyecanla takip ettik ancak uyanabildim sanki ben yarıştım o kadar yorulmuşum:mrgreen:
ilt turda virajdan ve pistten çıktı ve takibinde sonuncu sıraya düştü neyseki piste yağ akması sonucu yaşanan kazalardan sonra yarış tekrardan başladı ve Kenan pozisyonunu geri aldı sonrası tamamen çekişmeli geçti birara 5. oldu sonra 2. oldu ama podyuma 3. olarak çıkabildi gayet başarılıydı heycanla onu izledik ve orada bayrağımızı dalgalandırdığı için ayrıca teşekkür ederim 28 mart'ı 4 gözle bekliyorum:wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu yarısı suan izleme şansımız varmıdır ya...az önce google da arattım ama pek bısey bulamadım :salut:

bu yarısı suan izleme şansımız varmıdır ya...az önce google da arattım ama pek bısey bulamadım :salut:

eurosport kanalında süperbike1 yarışı banttan saat11 de yayına girecekti takibinde bu yarış süpersport vardı sanırım banttan tekrarı da bitmiştir...

Ben 1000 likleri yakaladım biden öncemi koşuldu bu ?? bi türlü denk getiremiyorum sofuoğlunu ...

Yine dakika 1 gol 1. Yahu nedir bu çocuğun bahtsızlığı anlamadım.
Bunca aksiliğe rağmen 3. lük de büyük başarı tabiki, tebrikler.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Basligi yilin basligi seçiyorum.
Moderatorler, yaris seyredecez diye sabahladilar anlasilan.:p

hayırlısı olsun kalbimiz inancımız seninle, herşeye rağmen geçmiş olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar