- Konu Yazar
katkılı bezini öneririm farkı göreceksiniz ben kullanıyorum
Muhterem sanırım yeni üye oldunuz ve bir başlıkta benden olsun dediniz. Diğer başlıklara bakarsanız yapılan bir önerinin açıklamasınıda görüceksiniz. Katkılı benzin önerdiğiniz için teşekkürler. Fakat şu olayı bi açarmısınız? katkılı benzin derken benzinle birlikte depoya dökülen karburatör koruyucudanmı bahsediyorsunuz? Eğer ondan bahsediyorsanız hangi markadan öneriyorsunuz? Eğer onu öneriyorsanız benzin ve katkı karışımını nasıl ayarlamamız gerek? Eğer onu öneriyorsanız +/-'leri nelerdir? Başka birşeyi öneriyorsanız lütfen açıklarmısınız? Belki aynı uygulamayı bizlerde yaparız. Benim motorum yok gerçi. Ama motoru olan arkadaşların ilgisi çekebilir.
hocam ben bu karburator temizleyici maddelerden kullaniyorum katki karismi kutuda yaziyor sanirim her markada farklidir.kullanmaya basladigimdan beri motorum sanki daha rahat calisiyo ancak onceki gibi hizli degil yada bana da oyle geliyor olabilir emin degilim.
Valla açıkçası ben motorda değilde arabada kullandım enjeksiyonlu Honda Jazz'da denedim, ama benim aldığım enjeksiyonlu arabalarda bi işe yaramiyormuş. Boşu boşuna 15 tl vermiş oldum![]()
e arkadasim sende okusana ustunde yaziyodur mutlaka.iyiki dizel motorlar icin almamissin...:queen:
Yok üzerinde sadece benzinli veya diesel olduğu yaziyordu, bu yabanci bi markaydi ve kutu rengi Yeşil olan enjeksiyonlular için, Kutu rengi kırmızı olanda karburatorluler icinmiş. yani kutu renginden ayirt ediyormuş bunu ürünü kullananlar, bende ilk defa kullandigim için bilemedim tabi ne olduğunu, sagolsun benzincideki pompacılarda uyarmadır:
aham e benim aldigim yerli maliydi yani belcika ustunde hersey yaziyodu.yoksa renge gore alsam halimiz duman yahu :queen::queen::queen: