Motosiklete kamyon muammalesi yapanlar :)

O son foto fena son foto.:cherry:

Ben daha boyle fantazi gormedim.

Hakikaten de olayin bittigi an yorum yapmak bile kifayetsiz kaliyor. emege saygi. ellerine saglik

köpek,çocuklardan tedirgin görünüyo anlamış hayvancağız durumun yanlış olduğunu
birde ben eşeğe çok acıdım.yazık hayvana ya resmen paket yapmış,kafasınıda aşağı sallamış asvaltı seyrettiriyo

o ne fantazidir yav hakkaten kadın oraya otururken hiç adamın aklına gelmşmidir acaba ne bilim yane bi türk bizmiyiz dünyada . Hiç aklına gelmemiş gibide kendimi millet olarak şey hissettim sapık..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

gerçi pişman değilim bidaa baksam fotoya bidaa düşünürüm de yanlış anlameyn yane:p

işte abi motoru bu yüzden seviyorum... o kadar şey yüklemişler banamısın demiyo gidiyo valla...:cat:

en alttak resim fena egzotik :)

son resim kamyon sınıfına girmesede ....neyse tamam tamam kamyon sınıfına sokalım şimdi bişe demiyim

son resim felaket fantazik bişey:queen:

notoum son resme :D +10:cat::queen:

Benden de o son resme +10 :)

Son resim elektrikli bisiklete benziyor...:p

son foto ve ani motorla hızlanma halinde kişilerin durumu ne olur?(ödüllü soru:p)

bitane kızan olurdu :queen:(+13)

hepsi birbirinden komik ama
o son resimdeki eleman bilerek kaza yapabilir

Son resimde adam kamyonu devircek gibi :)

son resimdeki motor ya scooter olmasaydı? yüksek depolu bişey mesela? :queen::queen:

Son resimdeki amacı anlıyan varsa banada anlatsın:mrgreen:
:mrgreen:

Son resme tek bir yorumum var;

Bu nasıl bir fantazidir...

Valla tebrik ediyorum abiyi :mrgreen:

Haha.. Allahım ya.. En son resme bir de ağaçlıya çok güldümmm :D

O son foto fena son foto.:cherry:

Ben daha boyle fantazi gormedim.

son resime en güzel yorum bu olmuş :D:D:D:queen:

o ne fantazidir yav hakkaten kadın oraya otururken hiç adamın aklına gelmşmidir acaba ne bilim yane bi türk bizmiyiz dünyada . Hiç aklına gelmemiş gibide kendimi millet olarak şey hissettim sapık..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

gerçi pişman değilim bidaa baksam fotoya bidaa düşünürüm de yanlış anlameyn yane:p

ben de tam o okonuya değinecektim benden önce davranmışsın zuhahahaa:queen:

TAM 19 SON RESİM YORUMU. Hay biz erkekler. Diğer resimler genel olarak değerlendirilmiş ama şu son resim yok mu, keşke koymasaydım onu :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimleri nasıl ekliyorsunuz bi yazın lütfen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet, bir önceki başlıktaki aynı soruna RunemagicK cevap verdi. Her resim gördüğün başlıkta bunu sormaya devam etmeyeceksin değil mi? :cat:

Sitede yeni olduğum için senin dediğin yeri bile bulamadım madur gör ve hala cevabı alabilmiş değilim ...

610xls7.jpg

Buda benden:..

Dayı napmış öyle yaaa :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar