janta serit çektim nasıl olmuş

200 luk olması...torku bekledıgımden fazla cıktı....dusuk devırde hıc zorlanmadan mırın kırın etmeden toparlayıp gıdıyor...
bende 150 yaptırmayı planlıyorum yaza dogru...daha tekrardan boya ısım var...komple butun parcalarına ayırıp temızlıycem ve boyanması gereken yerlerı boyayıp tekrar toplarlıycam...fabrıka cıkısı gıbı bısey olacak yanı...

200 cc dursun ya yakıtı nedir peki 5 tl ile kaç km gidiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
200 cc dursun ya yakıtı nedir peki 5 tl ile kaç km gidiyor

sehır ıcınde devamlı tapa gaz,redlıne allah ne verdıyse...+ dur kalk falan...124 kurus yaktı...
ıst dan ank ya geldım 40 tl yaktı...bence cok cok ıyı...:rendeer::rendeer::rendeer:

sehır ıcınde devamlı tapa gaz,redlıne allah ne verdıyse...+ dur kalk falan...124 kurus yaktı...
ıst dan ank ya geldım 40 tl yaktı...bence cok cok ıyı...:rendeer::rendeer::rendeer:

benim motor suan 300 km de rodaj tamamlayık değil 5 tl ile şehir içi 40 km gidiyor açıldıktan sonra 50 gide hava filtresinide kapatınca 55 60 km gider

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben cok ama cok memnumum...zaten 1-2 yıl motor falan degıstırme gıbı bı ımkanım yok...sayısal vurmadıgı ve maası yuksek bı iş olmadıgı surece...en az 2 yıl kullancam...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
senın motor nasıl 150 yapıyor...:silent:

senın motor nasıl 150 yapıyor...:silent:

yok 150 değil 150 cc yani:queen:

benm motrda erken kesici sorunu var 8000 devrden sonra ilerlemiyor kesiliyor
ön dişliyi 2 diş büyütüp 17 yaptık suanda 130 yapıyor gerçek ibreyle motor daha 500 km ye gelik değil açıldıktan sonra danıştığım kiişiler önü bi diş daha büyütüp kesici sorununu halledecekler ozman 140-145 yapar 3 vtese atarken motor kıç atıyo rampaları 2 kişi 4 le çok rahat çıkıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok 150 değil 150 cc yani:queen:

benm motrda erken kesici sorunu var 8000 devrden sonra ilerlemiyor kesiliyor
ön dişliyi 2 diş büyütüp 17 yaptık suanda 130 yapıyor gerçek ibreyle motor daha 500 km ye gelik değil açıldıktan sonra danıştığım kiişiler önü bi diş daha büyütüp kesici sorununu halledecekler ozman 140-145 yapar 3 vtese atarken motor kıç atıyo rampaları 2 kişi 4 le çok rahat çıkıyor

ben 150 yaptım yazmışın...
ne bılım ben 150 km mı 150 cc mı...orda hız konusurken 150 yı görunce hız geldı dırek...

benım motor 9500 de kesıcıye gırıyor...fabrıka cverılerı 6700 devır...baskab ıarkadasın 11000 e kadar devır cıkıyor...bı arkadasta 7 bını gecemıyo...bu nasıl bı iş ben anlayamadım :pr::pr::queen::queen::queen:

benım ön 16 dıs...17 yapacam...zaten baskada buyutemem 17 yı..gercı 17 den bıle suphelıyım zıncır sol kapaga degebılır...
arkayı 2-3 dıs kucultcem...44 dıs arka...
benım motor her vıteste kıc atıyo...arka lastık bıraz gabakta ondan sanırım:queen::queen:

ben 150 yaptım yazmışın...
ne bılım ben 150 km mı 150 cc mı...orda hız konusurken 150 yı görunce hız geldı dırek...

benım motor 9500 de kesıcıye gırıyor...fabrıka cverılerı 6700 devır...baskab ıarkadasın 11000 e kadar devır cıkıyor...bı arkadasta 7 bını gecemıyo...bu nasıl bı iş ben anlayamadım :pr::pr::queen::queen::queen:

benım ön 16 dıs...17 yapacam...zaten baskada buyutemem 17 yı..gercı 17 den bıle suphelıyım zıncır sol kapaga degebılır...
arkayı 2-3 dıs kucultcem...44 dıs arka...
benım motor her vıteste kıc atıyo...arka lastık bıraz gabakta ondan sanırım:queen::queen:

ya bu kesici sorununu bnde anlamıyom:pr::pr:

benm orj lastiği varken kalkarken ilk 5 metre pati atıyodu istemedn:queen:

Jant Şeridini Pek Sevmiyorum Ama Guzel Durmus
Benım Motorda Lastikteki Yazıları Beyaz Yaptım Birde Lastiğe Arap Sabununu Sürdümmü Süper Duruyor:)

dostum bende öyle düşünüyorum 1 ay sonra baya biyer gezeceğğim bak bu geçen sene çektiğim zirveden manzaralar saklıkent-antalya ozman motorum daha 1 haftalık

aaaaaaae.jpg

dsc00762fg.jpg

dsc00796a.jpg

dostum adresini ver bu yaz misafirinim bikacgunlugune.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
o arap sabununu bulsam bende yapıcam:)

kardes piril ıle yap...yada lastık ve ya kaucuk parlatıcı al...onlada baya guzel oluyor yanı...
bunun gıbı

:bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

dostum adresini ver bu yaz misafirinim bikacgunlugune.:queen:

ben de ben de....bende misafır olmak ıstıyom...bıraz yuzsuzluk olacak ama ben bıkac gun degıl şööle 1-2 haftacık ::firca::::firca::

kardes piril ıle yap...yada lastık ve ya kaucuk parlatıcı al...onlada baya guzel oluyor yanı...
bunun gıbı

:bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

ben de ben de....bende misafır olmak ıstıyom...bıraz yuzsuzluk olacak ama ben bıkac gun degıl şööle 1-2 haftacık ::firca::::firca::

olmaz abi benm 3 aylık stajım var bi pazarım var onuda zehir etmeyino zirveye çıkarken basımıza gelmeyen kalmadı:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar