Fuar Bileti Olan??

Arkadaşlar önceden kendime dergiden fuar bileti almıştım.. Arkadaşım da bana dün dedi geleceğim diye. Gazete bayisine baktım bulamadım dergiyi. Fuarda girişte alsam o da pahalı.. Elinde fazla bileti olan var mı? Avrupa Yakası Yenibosna-Bağcılar çevresinde oturan varsa ve de vermek isterse bir tane bilet yarın sabah almaya geleceğim.. LÜTFEN.. Köşeye sıkıştım :(((

arkadaşım biz maraştan geliyoruz öyleye oradayız sana uyarsa ben vereyim davetiye ama ancak ucak öyleye iniyor tel 0536 924 97 62 kahraman maraş mt den hediye olsun ben mustafa

arkadaşım biz maraştan geliyoruz öyleye oradayız sana uyarsa ben vereyim davetiye ama ancak ucak öyleye iniyor tel 0536 924 97 62 kahraman maraş mt den hediye olsun ben mustafa

Çok teşekkürler.. Telefonunuzu kaydettim.. Pazar günü ben de öğleden sonra falan fuara gidebilicem.. İrtibata geçerim sizle.. K.Maraş MT ve sana şimdiden çoook tşkler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

Mustafa abi c.tesi dersan çıkışı fuara gelsem akşam üstü 5-6 gibi.. Bana 2 tane bilet verebilir misin?

regal yani mustafa abim sana buradan çook tşkler ederim.. Bugün gittim yanına sağolsun hemen verdi bana iki tane bilet.. Tekrardan Allah razı olsun.. Sayende yarın fuara gidebileceğim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bı bılette bana lazımdı yaw...:p

valla biz şansa fuarın girişinde tanıdık gördük 3 tane bilet aldık

valla biz şansa fuarın girişinde tanıdık gördük 3 tane bilet aldık

Girebilmişiniz :) Hani arıcaktın da buluşacaktık.. Ben ilk defa fuara girince herşeyi unuttum.. BMW Yamaha Honda arasında dolandım.. GS650 ye hasta oldum. Bindim inmiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar