- Motosikleti
- Hornet
haşa haşaa , bizzat kendim tercüme ediyorum::miiz::
Tek saçmalıyan google değilmiş o zaman:mrgreen:
haşa haşaa , bizzat kendim tercüme ediyorum::miiz::
Tek saçmalıyan google değilmiş o zaman:mrgreen:
evet , saçmalama konusunda teknolojiyle yarışıyorum , Allah vergisi bi yetenek saygı duy lütfen : )
bende merak ediyorum , orda geçen ball lafı bildiğimiz ball diil galiba , hani şu şeyler olur yaa abiablalar , anla işteee : D
bende merak ediyorum , orda geçen ball lafı bildiğimiz ball diil galiba , hani şu şeyler olur yaa abiablalar , anla işteee : D
ben de tam çeviremeyeceğim ama atayım biraz.
şimdi ball dediğine yürek dersek aslında değil ama
motoda drift yapmak yürek ister manasına geliyor.yüreği olmayanlar arabada drift yapıyor anlamında. bir mana çıkarabildinmi:cherry:
Ball'ın hiç bi dilde yürek olucağına inanasım gelmiyo![]()
inanmış gibi yap:mrgreen: cesaret manası var fakat burada başka manada:queen:
çok merak edenler eksisozluk vb lerinden balls un bmanasına balksın konuşturmayın adamı:mrgreen:
Eftelya balls için öyle böyle diyo :mrgreen:
ben de tam çeviremeyeceğim ama atayım biraz.
şimdi ball dediğine yürek dersek aslında değil ama
motoda drift yapmak yürek ister manasına geliyor.yüreği olmayanlar arabada drift yapıyor anlamında. bir mana çıkarabildinmi:cherry:
ya Eftelya hiç mi film izlemedin altyazılı, bari googledan aratın :mrgreen:
neyse bu balls konusunu kapatalım![]()
tabi yaaa simdi anladım : ) çok tşk , travestilere kadar getirdim olayı , ee yuhh artık : D
yok yok ben ingilizce öğrenemicem galiba , birde önümüzdeki yaz newyork'a gidecem güya , N.Y diye Hong Kong'dan falan çıkmasam bari : )
Tamam bu son
Şimdi burda balls hangi görevde kullanılmış o var.
Şu maçlardaki ayakla vurulan şeymi:mrgreen:
Yoksa Öle böle bişeymi:mrgreen:
hayır hiç alakası yok.
maçlarda pek nadiren vuruluyor tabi:mrgreen:
www.eksisozluk.com dan arat yeter artık:queen:
konu dağıldı diğer resimlere geçelim
hayır hiç alakası yok.
maçlarda pek nadiren vuruluyor tabi:mrgreen:
www.eksisozluk.com dan arat yeter artık:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------
konu dağıldı diğer resimlere geçelim
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: yok yok gerçekten var bi saftiriklik bende , anladım dediğimde hala anlamamışım meğer :mrgreen: sanırım simdi anladım :queen::mrgreen: ayıp ayıp .biraz önce kaba et anlamında kullanılıyor sanmıstım :mrgreen:
neyse yeni resimler gelmiyor mu