daha dur benim testimden geçicen...seni Çınarcık yollarında görücem...yaylaya çıkarken yusufluycan virajlarda...kız gibi kullanırsın city ortamında...dağa taşa vurucaz makinaları...
bak ethemm76 nikli abinle tanıştırcam...Fordcu kendisi...Yani Ford fabrika personeli...10 numara adamdır ...onun köyüne gidicez kivi yicez...ohoo ama sen gezerken ben havalimanında sürtücem gavurların bavullarını taşıycma yallah şofer şarkısı eşliğinde...:queen: bu yaz senin hacı...kanka cbf benim oyuncağım olmuş...bi yerde patlıycaz bakalım nerde...kime niye kime kısmet...:cherry:
hacı tam fırıldak olduk yollarda İstanbul trafiğinde gözler kapalı giderim her aracın ne yapacağını önceden kestiririm...ha meteor düşer yukardan ona bişey yapamam...trafik çağırırız meteora 8/8 kusur verilir ben yine yırtarım...:queen:
hadi ben yatar...
demek arkamdan gülüyonuz...ben hareket halinde çok barnaklarım gezi arkadaşlarımı...arttık sen kaşındın...aklını alıcam yolda mücoşş...
ohoo abi biz köy çoçuğuyuz az dolaşmadık dağda taşda titanla cupla:queen:zaten kafayı bozdum alıcam bitane enduro dalıcam AMAZONA:queen:
bide abi benim motoru aldığımız gün senle ayrılmıştık ya sen ışıklardan daldın gidiyon kamyonla taksının arasında giderken resmen ayağa kalkıp sağsol kıvırarak geçtn ben orda anladıım seni zaten:queen::queen:hatırladın:wiinkk: