daha çok özlersin =) hadi ben 3 saat sonra gidiyorum 15 ay sonra görüşrüz çako =) sen hyonu ben herşeyi özlicem =)
Hayırlı tezkereler
daha çok özlersin =) hadi ben 3 saat sonra gidiyorum 15 ay sonra görüşrüz çako =) sen hyonu ben herşeyi özlicem =)
Hayırlı tezkereler=)
eyvallah sağolasın =) darısı yapmamaışların başına =))
yaw bende niye motor 160ı geçmiyo diyodum. ön lastik havası 23 arka lastik havası 5 miş ya yuh dedim artık. şiş şekilde duruyo gibi görünüyo hiç inik gibi hissetmedim 1 sayfa arkada lastik basınçlarından açılınca konu bi kontrol ediyim dedim vaziyet bu,içime oturduydu daha hızlı olmaması nedeni buymuş yaw:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------
Arkadaşlar birde mototsikletinin aynasını değiştiren varmı? ben hyoma ayna alcam ama karbonlu çift aynaya 120 tl diyolar. orjinaline 90tl diyolar. görüşleriniz nedir??? varsa elinizde hani temiz kullanılmış fazladan alabilirim fiyatlar opel astranın ayna fiyatları ha![]()
bi ara ben honda aynası satmak için yazmıştım bu sayfaya ama kimseden cevap gelmeyince kendim taktım. benden bi öneri ebaydan al çok ucuz oluyo.. tabi orijinal hyo aynası değil benim taktığım honda aynalarından..
yaw bende niye motor 160ı geçmiyo diyodum. ön lastik havası 23 arka lastik havası 5 miş ya yuh dedim artık. şiş şekilde duruyo gibi görünüyo hiç inik gibi hissetmedim 1 sayfa arkada lastik basınçlarından açılınca konu bi kontrol ediyim dedim vaziyet bu,içime oturduydu daha hızlı olmaması nedeni buymuş yaw:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------
Arkadaşlar birde mototsikletinin aynasını değiştiren varmı? ben hyoma ayna alcam ama karbonlu çift aynaya 120 tl diyolar. orjinaline 90tl diyolar. görüşleriniz nedir??? varsa elinizde hani temiz kullanılmış fazladan alabilirim fiyatlar opel astranın ayna fiyatları ha![]()
5e verir gibi konuştum fuara gtcem falan dedi bu haftasonu alcaktım ama inş fuarda başkasıyla anlaşmaz![]()
kardeş bu motoru biliyorum konyada. benim bi tanıdığım 6 ay kadar binmişti buna. motor aksamı sorunsuz bunun kilometre biraz fazla,binen arkadaşım memnundu yani. sonra para konusunda pürüz olmuş geri almış adam motoru bununda verdiği paraları vermiş vadelimi ne satmış. konya merkezdeysen beraber bakalım derim sana![]()
süper olur zaten çevremde motordan anlayan pek kişi yok. hafgörüşcez taya pazar galiba haber veririm sana.
ya baktım ebaya,taa yurtdışından gelmesi gerekiyo ürünlerin. sen neyi nekadar maliyetli aldın DESERT?
ben kargo dahil 47 liraya almıştım aynaları.. geriki sayfaların birinde o aynaların fotoları olacaktı.... ama 21 günde ulaştı elime![]()