Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ooooooooooooo aydemirim bu gün doğmuş:cyclopsan
kardeşim benim iyiki doğmuşsun, sağlıklı, huzurlu bir şekilde ailenle birlikte nice yıllara ulaşman dileğimle
ayrıca il temsilciliğin hayırlı olsun, artık antepe geldiğimizde tatlımızı yeriz
bak sen ya bula bula bu günümü buldun doğacak oldumu ya yerimiz bayada daraldı şimdi:mrgreen::cat:
neyse başa gelen cekilir derlermiş bizde öyle yapalım senıde başımızın üstünde taşıyalım nice mutlu yıllara inşallah heb beraber olalım hayırlısı ile iyiki doğdun kardeş bak sen doğmasaydın o gün kimiinle gezecektik iyiki varmışın ya allah uzun ömur versin yüzün her daim gülsün:queen::queen::bounce:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyiki doğdun Ali Aydemir..Çok iyi bir arkadaşsın..iyiki seni tanıdım,,,iyiki arkadaşız..Nice mutlu yıllara..Yarın yanına gelirim...Bide Kymco süper 8 alsaydık..İyiki varsın..
iyki dogdun iyiki varsin iyki seni tanıdım güzel insan ince mutlu sağlikli yıllara hep beraber motor üzerinde gecirmemiz dilegiyle...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: