gece istanbulda gsr600 ile kısa video

arkaplanda bu meşhuuur müzik yerine gsr 600 ün egsoz sesini duysak daha güzel olmazmıydı :)

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
valla bu tip kameralar tam olarak sesi alamıyor maalesef, ama bir video da öyle koyarım ok :)

bence izlemesi cok guzel keyifli gece trafik yok sakin dusuk hizda keyifli bi surus .... bence muziin olmasi daha guzel o suruse muzik guzel oldu devir zaten hep dusuktu egsoz sesi gelmezdi bizim istediimiz kadar...

Motosikleti
geliyor egzost sesli olanı ama stock egzost

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benzin btiyor diyordum ki benzinliğe girdin :) Burası neresi?

Kötü örnek oluyorsun,54km/h'a kadar çıktın hız sınırını aştın,yasaklanmalı burası.:p

Şaka bir yana 65km/h ile radara girip ceza yedik iki araba, yazık günah.:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Halilertan Tüm videolarını izledim benden daha sakin sürüyorsun İstanbul Yol Grubuna alalım seni :)

Motosikleti
Halilertan Tüm videolarını izledim benden daha sakin sürüyorsun İstanbul Yol Grubuna alalım seni :)

bakarız kardeşim zaman bulmak sorun oluyor bana biraz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:22 ----------

benzin btiyor diyordum ki benzinliğe girdin :) Burası neresi?

opet mehmetçik vakfı, çamlıca gişelerinden 20 km gibi sonra sağlı sollu iki tane var

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeş, video için teşekkürler. güzel bir çekim olmuş sakin ve keyifli bir sürüş..

güzel video çekimi olmuş...sanırım HD bi kamera çünkü akış falan çok iyi...bu arada çok temkinlisin tebrik ederim...birde fondaki müziğin adını istiyorum senden...ayrıca kısmet olursa bigün şu kameranla benide önde giderken çekiver :)

İlk başta video başında yaya gecidinde duruyorsun ya uyuz oldum :pr: yolmu kardeşim o :queen: Bu şakası ama ışıklarda yaya gecidinde duran araçlara gercekten sinir oluyorum. Keyifli bir yolcukul olmus sakin sakin tam sevdigim gibi.

Motosikleti
güzel video çekimi olmuş...sanırım HD bi kamera çünkü akış falan çok iyi...bu arada çok temkinlisin tebrik ederim...birde fondaki müziğin adını istiyorum senden...ayrıca kısmet olursa bigün şu kameranla benide önde giderken çekiver :)

üstat parça youtube un kendi listesinde bulduklarımdan, hoşuma gideni akuple ediyorum, ama şimdi aynı parçayı tekrar bulamam emin ol zor olacak :)

çekim konusu sorun etme yaparız bir kısa yol çekerim tabi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------

İlk başta video başında yaya gecidinde duruyorsun ya uyuz oldum :pr: yolmu kardeşim o :queen: Bu şakası ama ışıklarda yaya gecidinde duran araçlara gercekten sinir oluyorum. Keyifli bir yolcukul olmus sakin sakin tam sevdigim gibi.

aslıda devamıda olacaktı da ben birtakım haltlar ettim yedim videonun uzun bir bölümünü :)

Adana İl Temsilcisi
Işyerindeki pc.açmıyor,eve gidince seyredeceğim.sevgilerimle.

gece çekimide süper.

şimdi size 2 sorum olucak.

1) Arkada ki müzik nedir?:)

2) Bu kamerayı nasıl edindiniz?Biz nasıl edinebiliriz? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar