Nox Kask Hakkında..

Merhaba Arkadaşlar Dün Nox 680 Marka Bir Kask Aldım..
Marka İyi Bir Markamıdır Günlük Kullanım İçin Suomy Kullanıyorum Ama Arada Bunu Takmayı Dusunuyorum Markaı Pek Duymadım Ama İstanbul Motorda Ve Sahibinden.comda Baktıgımda 100€ Luk Bır Kask Oldugunu Gordum.
Kısacası Bu Kaska Guvenebılırmıyım...
Kaskın Resmı;
nox680.jpg

Kendisini 6 ay kadar kullandım, gayet konforlu gelmişti bana..
Şuanda çene açılır aldığım için yedekte tutuyorum nox'u..

Güvenebilirsin çünkü gerekli güvenlik sertifikalarına sahip(ECE 22.05) konfor açısından orta-üst segmentte bir kasktır..

abisi almışsın artık yapacak bişi yok:mrgreen:
Aldımda Kafayı Korumazsa Artçı Kaskı Yaparım :)
Kendisini 6 ay kadar kullandım, gayet konforlu gelmişti bana..
Şuanda çene açılır aldığım için yedekte tutuyorum nox'u..

Güvenebilirsin çünkü gerekli güvenlik sertifikalarına sahip(ECE 22.05) konfor açısından orta-üst segmentte bir kasktır..
Teşekkürler Suomy'i Günlük Kullanıyorum Fazla Yıpranmasını İstemiyorum Bunun İçin Birazda Nox Kullanıcam :) Hemde Motorun Üstüne Kilitle Bağlayabilirim :) Suomy'i Bağlamıyordum Motoru Götürürler Diye:)

bnde kask araştırması içindeyim arkadaşlar da bu çene kısmı açılan kasklar olası bır kaza durumunda sürücünün çenesinin dağılmasına neden oluyormus örnek kazalarıda okumuştum kalıcı sakatlıklara neden oluyor kapalı kasklar daha garantı dıyerlerıne bakarak sanırım bırde ls2 kasklarda fıyatlarına bakarak çok kaliteli bırk kask olduğunu söyluyor kullanıcıları gereklı kalıte belgeride varmış bende ls2 almayı dusunuyorum sızınde bu konudakı fıkrınızı öğrene bilirmiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar