Daha Kötüsüde Olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gördüğümüz çukurlara pamuk tıkama kampanyası başlatalım o vakit :p

gökanım ben kacıyorum onlar beni buluyor ne yapayım :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 PM ----------

:cat::cat::cat::cat: ozaman topic sahibiyLe başlialım :) yani onun yardımıyla :p

ben biliyorum yola nerden cıkacagımı :bounce:

adamın biri bir sefer aracı ile çukura düşüyor ve mahkemeye veriyor,
''cadde ortasında böyle çukur olmaz''diye,
davayı kazanıyor,
ve ondan sonra beledıyelerın bu zaafını aramak maksatlı 100'lerce daha açıyor ve hepsini kazanıyor,
maddi durumu ıyı olmayan bu adam bu yolla,
yeterince zenginleşiyor,

Uzun Lafın Kısası,
eğer yer senınde dediğin gibi kullanılan bır yolda ise ve resimleme imkanın varsa,
olay yerıne geri dön yeni olmuş adı altında çağır bi polıs tutanak tuttur ve maddi manevi tazmınat davası ile,
emın yeterince zararın karşılanacaktır,
vekalet verırsın avukatada,
''alınan tazmınatın şu kadarını sana veririm'' diye,

elini kirletmeden bazı durumları bıldıre bılırsın,
bu vesıle ıle gereklı kişiler kendi asfaltladıkları yolları tekrardan denetlemek durumuna düşerler,
aynı olay ile karşılaşmamak için...

Çok Geçmiş Olsun,
Süratlide girebilirdin o çukura ve olacakları düşünmek dahi istemiyorum...

Allah Korumuş...

davayı kazanıyor,
ve ondan sonra beledıyelerın bu zaafını aramak maksatlı 100'lerce daha açıyor ve hepsini kazanıyor,
yeterince zenginleşiyor,

Uzun Lafın Kısası,
eğer yer senınde dediğin gibi kullanılan bır yolda ise ve resimleme imkanın varsa,
olay yerıne geri dön yeni olmuş adı altında çağır bi polıs tutanak tuttur ve maddi manevi tazmınat davası ile,

bu vesıle ıle gereklı kişiler kendi asfaltladıkları yolları tekrardan denetlemek durumuna düşerler,

Çok Geçmiş Olsun,

Allah Korumuş...

arkadaşım yol harem otogarın hemen cıkışı bilmem yani işlektir yani :wiinkk:

kaza anından 3 gün sonra aynı yoldan geçtim düzeltmişler gerçi o kadar yollarda çukur varki heralde hepsini çekipte dava açıp kazansak zengin oluruz da ömür yetermi bilmem yani :bounce::rendeer:

olum şu pambık muhabbeti ne zaman çıksa birine pambık lazım oluyo aman diyim haaaa...

davayı kazanıyor,
yeterince zenginleşiyor,

Uzun Lafın Kısası,

Çok Geçmiş Olsun,

Allah Korumuş...

Bu konuda site yönetimi bir avukatla iletişim kursa mesela...

Motosikletli arkadaşlar benzer durumlarda bu avukat arkadaş aracılığıyla benzer davalar açsa mesela...

Mağdur arkadaşlar zararlarını tazmin etse, avukat arkadaş da tazminattan kendi payını alsa, suç cezasız kalmasa...

...daha güzel günler görür müyüz dersiniz?

Site yönetimindeki arkadaşlar bir el atsak şu konuya! Yok mu bu konuda hukuksal olarak yol gösterecek bir hayırsever?

fiş herem dere yeşil fıstığa kım göz dike göz dıkerse olsun başında bit pire:rendeer::queen:
valla sinan gözü olanın gözünü oyarım:queen::rendeer:

Bu konuda site yönetimi bir avukatla iletişim kursa mesela...

Motosikletli arkadaşlar benzer durumlarda bu avukat arkadaş aracılığıyla benzer davalar açsa mesela...

Mağdur arkadaşlar zararlarını tazmin etse, avukat arkadaş da tazminattan kendi payını alsa, suç cezasız kalmasa...

...daha güzel günler görür müyüz dersiniz?

Site yönetimindeki arkadaşlar bir el atsak şu konuya! Yok mu bu konuda hukuksal olarak yol gösterecek bir hayırsever?

cıkacaktır güncel kalırsa konu:rendeer:

Hocam çok geçmiş olsun. Arkadaşlar aynı çukur Edremit giriş ve çıkışlarında var suyun içinde hiç gözükmüyor iki hafta öncesi arabayla girdik hem de 2 sinede. Çanakkaleye doğru olan çıkışında saat 6 civarı girdiğimizde uyuyordum. "Allah Biri bize vurdu dedim !!" ama logar kapağıymış. Babamla beraber sövdük. Allahtan delilik yapıp motorsiklet ile geçecektim. Babam yalvara yakara yağmurda motorla çıkma diyince arabayla gittik. Asvalt aynen su içinde ve merkezinde şekilsiz kapak. Motorla girseydim platinlerle dolu olurdum. Aynen allah bildiği gibi yapsın bu dengesizleri (Benim bedduamdır).

Hocam çok geçmiş olsun. Arkadaşlar aynı çukur Edremit giriş ve çıkışlarında var suyun içinde hiç gözükmüyor iki hafta öncesi arabayla girdik hem de 2 sinede. Çanakkaleye doğru olan çıkışında saat 6 civarı girdiğimizde uyuyordum. "Allah Biri bize vurdu dedim !!" ama logar kapağıymış. Babamla beraber sövdük. Allahtan delilik yapıp motorsiklet ile geçecektim. Babam yalvara yakara yağmurda motorla çıkma diyince arabayla gittik. Asvalt aynen su içinde ve merkezinde şekilsiz kapak. Motorla girseydim platinlerle dolu olurdum. Aynen allah bildiği gibi yapsın bu dengesizleri (Benim bedduamdır).

saol arkadaşım:rendeer::rendeer::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar