tem otoyolu üç kişi tek motosiklet allah korumus

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
benzerinin kasksız versiyonunu ben çekmiştim aynı motor ama bu sefer kasksızlardı. o arka döküm demire nasıl güveniip oturmuş valla helal olsun

hiç değilse kask takmışlar bizim polisler ouda yapmıyo 4 kişi biniyo hemde şapkayla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mynet bunları haber yapacağına ,trafikteki diğer magandaları haber yapsın ,
daha öncede yazmıştım bu tür konuda ,imkansızlık kötü şeydir ne yapsınlar 3 tane kanka çıkmış geziyorlar kendi imkanlarınca ,kasklarıda var ,çokta üstünde durmamak lazım gezmek onlarında hakkı bu şekilde olsa bile :)

abi biz ya cok kuralcıyız yada cok korkağız adamdakı cesarete bak ya orda birine bişey olsa nası hesap verecek bunlar:pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi biz ya cok kuralcıyız yada cok korkağız adamdakı cesarete bak ya orda birine bişey olsa nası hesap verecek bunlar:pr::pr:

kuralcılıkla alakası yok ,bu çırakları 3 kuruş uğruna canını çıkaranlar ya da bu çocuklara sahip çıkmayanlar utansın
sürücünün arkasındaki diğer iki çocuğun gece yatağına yatarken ,ah benimde bir mopedim ,motorsikletim olsa hayallerini anlayabilirmisiniz ,
mynetide şiddetle kınıyorum ,memlekette onlarca sorun varken ,bu garibanları konu etmiş :farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu İHA cılar da saçmalamakta bire bir... Plakası yok diyor ,görünüyor...Var..Bire bin katmayı ne kadar seviyorlar... :pr::pr:
Acaba çok arıyorlarmı böyle haberleri merak içindeyim... :silent:

Ya o üç kuş beyinliye ne demeli?.... :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar