Herkese Selam

Merhaba arkadaşlar :rendeer:

İstanbul'da yaşıyorum. İşimde gücümde bir havva kızıyım :p Fotoğrafçılık ve motosikletler ilgi alanım birisini hobi olarak diğerini artçı olarak sürdürüyorum.

Kimbilir belki ileride artçılıktan kullanıcılığa terfi ederim :bounce:

tanısma

merhabalar bende ıst maltepe semtınde oturuyorum yazı ıple cekıyorum ınsallah saglıklı gunlerde tanısmak duzeylı sohbetler etmek dıleklerımle saglıklı gunler

selam millet :) simsonm hakkında bilgi almak istiorum yardımınz dokunurmu ??

Hoşbuldum arkadaşlar :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------

selam millet :) simsonm hakkında bilgi almak istiorum yardımınz dokunurmu ??

Yahu benim tanışma topiğimde ne işi var bu sorunun :thumright

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin kibele :)
Artçı fotoğrafçılara her zaman ihtiyaç duyulur ben giderken çekemiyorum da :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
SLR fotoğraf makinesi kullanmıyorsan zor olmaz çekersin yahu :) Ha elbette bindiğin motosiklette rahat da olman lazım. Bir de Motosiklet ile fotoğrafçılık demişsin Edebiyat nerede ?

DSLR kullanıyorum fakat motosiklet üstünde fotoğraf çekmeyi hiç denedim ama yapamam dediğim hiçbir şey oladı bu güne kadar :flower:

edebiyatla hep iç içeyimde şimd nereden çıktı bu::gozluk::

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) E nickin kibele ya arkeolojiye meraklsın ya edebiyata :) Arkeoloji olsaydı Kybele yazardın ve Arkeolojiye merakli kişi sayısı çok azdır öğrencilr dışında :) O yüzden edebiyet merakını tahmin ettim sadece :) Neyse aramız hoşgeldin. Madem yapamadığın bir ey olmadı o halde motosiklet alamazsın diyeyim de faydamız dokunsun :)

aslında kybele yazacaktım fakat. Türkçe yazmayı uygun buldum. Mitolojiyi çok severim. Arkeolog olmayı istedim ama babamdan kalma servetim olmadığı için olamadım :p

Motosikler alma konusuna gelince bu konuda annemi gaza getirsen iyi olur :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslında kybele yazacaktım fakat. Türkçe yazmayı uygun buldum. Mitolojiyi çok severim. Arkeolog olmayı istedim ama babamdan kalma servetim olmadığı için olamadım :p

Motosikler alma konusuna gelince bu konuda annemi gaza getirsen iyi olur :cherry:

Hemmen üye yapalım anneyi hepimiz birleşir ikna ederiz :) Olmazsa bir etkinlik yapalım 15-20 motosikletle baskına geliriz o zaman korkar da alır :)

::shake2:: anlaştık

Annem "sen daha dört tekeri doğru düzgün kullanamıyorsun iki tekere nasıl kullanacaksın. Bu konu kapanmıştır" :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hemmen yol grubu olarak rotamızı evinin yakınlarından geçirelim :)

bende canon 10D kullanıyorum 70 300 , 28 90 birde 50 mm f1.8 toplam 3 objektifim var..fakat motor üzerinde DSLR kullanmak hayatı tehlikeye atmak olabilir. taşımak bile olabilir

de olmayabilirde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende canon 10D kullanıyorum 70 300 , 28 90 birde 50 mm f1.8 toplam 3 objektifim var..fakat motor üzerinde DSLR kullanmak hayatı tehlikeye atmak olabilir. taşımak bile olabilir

de olmayabilirde

Bende 350D var 10-20mm 18-55mm 50mm ve 75-300mm var henüğz cesaret edemedim :) Ama Canon 7D olsa bir de sağlam bir artçı olsum gerek Motoyol gerekse İstanbul yol grubu olarak yaptığımız gezilerde sağlam fotoğraflar ve videolar çıkacağına eminim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar