Motomax'tan 5 Al 4 Öde Kampanyası

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tüm Motomax indirim mağazalarında ve online satış sitesinde 22.02.2010 - 28.02.2010 tarihleri arasında geçerli olan 5 Al 4 Ödeme kampanyası başlatıldı. Fuar tarihlerinde geçerli olacak bu kampanyadan yararlanarak bir ürünü bedava alma fırsatını kaçırmayın.

http://www.motomaxonlineshop.com
Eğitim Mah. Kayışdağı Cd. Poyraz Sok. No:28 Sadıkoğlu 2 İşmerkezi Kadıköy İstanbul/Türkiye
0 216 3308910

Ekli dosyalar

• 5al4ode.jpg
    5al4ode.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 6,438
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir ürün bedava çok muğlak bir deyim değil mi? Aldığınız ürünlerin en ucuzu mu bedava yoksa en pahallısı mı? Bunu nasıl ayırıyorlar acaba?

tuhaf,aynı tür üründen 5 adet kimin ihtiyacı olur (kurye şirketin yoksa) dur ben kendime beştane schubert alayım evde oynarım

tuhaf,aynı tür üründen 5 adet kimin ihtiyacı olur (kurye şirketin yoksa) dur ben kendime beştane schubert alayım evde oynarım

Aynı ürün diye bir ibare yok ki..
Mesela bir kaç arkadaş bir araya gelse, ihtiyaçlarını alsalar birisininki bedavaya gelmiş olur ve o ürünün bedelini kendi ürünlerinden düşerek hep birlikte kar edilmiş olunur..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hangi üründen 5 tane yahu , 5 tane alınabilcek tek şey termalçorap falan olabilir

bunun yerine yüzde 20 indirim yapsanız daha iyi olurdu bence ..5 tane eldiveni ne yapayim ben :)

Yav hala ısrarla ya anlamak istemiyorsunuz ya da yazdığımı okumuyorsunuz :)

Valla Sirkecide Bizim Malzemecide Ne Alırsan Yanına Bussuru Bedava Kampanyası Var :) (En Son illallah Ediyor Ve Alın Ne Alıyorsanız Gıdın Dıyor) :) En Son Dizlik,Eldiven,Disk Kilidi,Bagaj Filesi,Ayakkabı Koruyucu,Kask Çantası Toplamına 50Tl Verdim :)

Valla Sirkecide Bizim Malzemecide Ne Alırsan Yanına Bussuru Bedava Kampanyası Var :) (En Son illallah Ediyor Ve Alın Ne Alıyorsanız Gıdın Dıyor) :) En Son Dizlik,Eldiven,Disk Kilidi,Bagaj Filesi,Ayakkabı Koruyucu,Kask Çantası Toplamına 50Tl Verdim :)

çok iyi almışsın Dizlik,Eldiven,Disk Kilidi,Bagaj Filesi,Ayakkabı Koruyucu,Kask Çantası en uygun fiyatlılardan bile alsan ortalama 100 lira yapar. keşke bizim buralarda da böyle bi malzemeci olsa:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar