Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla her bakımda başka bi şehirdeyim :D:D bahadır iskenderuna davet etti ortağam oraya gitmeyi düşünüyorum işte gel beraber gidelim halilim :)

bugun motoruma xenon taktım :) :) işte resimler :) :)

taktından sonra bir fotoğraf :)

gece zifiri karanlık olan apartmanın önü apaydınlık :p :p

Son düzenleme:
hocam gerçekten güzel olmuş siyah cıbıra çok yakışıyor
kaça patladı sana xenon kardeşim abi senın motorada alalım diyordu ama :)

amcam bu işi yapıyor :) banada sözü vardı bugun yakaladım izin günüydü :D beraber taktık :)
ben hiç masraf etmedim :)
ama fiyat olarak öğrenirim ne kadara yapıyor :) burayada yazarım dostum ;) ;)

farı kaça aldın peki :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------

yoksa odamı amcandan :):)

tamam halil ben sana haber edecem gitmeden o zaman ama büyük ihtimal bu perşembe yada cuma

bende xenon taktırdım ama beyinli hakiki xenon :D philipis 6000k lık uzun kısa bir çift 400 tl harcadım beyinleri kafa kısmına yerleşdiremedik koltuk altında duruyor :D
beyin istemem sadece ampül takıcam derseniz burada 60 tlye xenon ampülü takıyolar :D

bende xenon taktırdım ama beyinli hakiki xenon :D philipis 6000k lık uzun kısa bir çift 400 tl harcadım beyinleri kafa kısmına yerleşdiremedik koltuk altında duruyor :D
beyin istemem sadece ampül takıcam derseniz burada 60 tlye xenon ampülü takıyolar :D

benimkide beyinli xenon ;) 8000k lık ;) ;)
beyinlerin ikisinide kafa kısmına yerleştirdik gayette sığıyor ;) ;)
xenonların markası m-tech tir ;)

beyinsiz xenon ilk defa sizden duyuyorum. mesela benim xenonun ballastı yandı yenisini sipariş ettim . hala bekliyorum.

Zamanlamaya bak tam msjların üstüne geldik :D

6000 km de sol ampul kısalarda bazen yanmamaya başladı. Patlak değildi çünkü belli devir aralıklarında titreşimden olsa gerek kendiliğinden yanıyordu.Neyse daha önce başına gelenler vardı zaten ordan biliyorum :) değiştirirken beyaz ampullerle değiştireyim dedim.Kaliteli S2 tipi beyaz ampul bulamadığımdan ötürü resimdekileri taktım.
Takmadan önce resim çekmeyi unutmuşum, resimde sol tarafı taktıktan sonra resim çektim makina dandikti ama belki fikir verir diye ekliyorum resimleri. Utku'ya (dynner) da teşekkür edeyim ayrıca.

Sadece sol

ncesi7837231.jpg

Sağ ve Sol

sonras7914966.jpg

box8462205.jpg

bence kafa grenajını hazır sökmüşken benim gibi gösterge ışıklarınıda led yapın (7 tane led ampul gerekiyor sadece sinyal ışığı değişmiyor iki yönede yandığı için taktığınız yönün tersine sinyal verince yanmıyor) süper oluyor hele ki akşam kullanıyorsanız:cat:

Birde park lambasını beyaz Led tak abi tamamdır :)
O da geldi aklıma ama sonradan :) evet beyaz, belki de kırmızı, çok mu cırt olur :)

bence kafa grenajını hazır sökmüşken benim gibi gösterge ışıklarınıda led yapın (7 tane led ampul gerekiyor sadece sinyal ışığı değişmiyor iki yönede yandığı için taktığınız yönün tersine sinyal verince yanmıyor) süper oluyor hele ki akşam kullanıyorsanız:cat:

Ben gösterge paneli sökmedim :) Sadece panelin sag ve sol kenarında kucuk plastik parçaları söktüm. Hele ki elleriniz biraz küçükse hiç gerek yok paneli sökmeye benim ellerde biraz iri olunca biraz uğraştırdı ama oldu :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar