Serseri motorcusun kardeşim, ne o temde k7 ile hayabusa delmeler falan.. Bide tekerde.. Ayıpp....
![]()
yavru kuzu o k7 den önceki 1000rr dı :queen:
Serseri motorcusun kardeşim, ne o temde k7 ile hayabusa delmeler falan.. Bide tekerde.. Ayıpp....
![]()
yavru kuzu o k7 den önceki 1000rr dı :queen:
Apachi team e karşısın yani...
İyide cup cıların alayı artist... :queen::queen:
Şu yaşıma geldim bir tane normal görmedim... :queen::queen:
Zaten normalin yolarda işi ne.... :queen:
Adam 40 milyar veriyo hayabusaya biniyor , cup cılar kadar kasılmıyor ...... :queen::queen:
Adam 40 milyar veriyo hayabusaya biniyor , cup cılar kadar kasılmıyor ...... :queen::queen:
artis kelimesi ( kendini bir b*k sanarak hava atmaya çalısırcasına aragaz verip duranlara lastik kaydıranlara tip tip bakanlara ve ss motora kundura takım elbiseyle binene denir... ) :queen:
not: bizim mahallede bunlar gibi cok var . abilerim ve tanıdığım bir cok kişi ya kenara cekip dövüyorlar yada hatası olanlara aarabayla carpıyorlar zaten polis gelince motorluları göturuyo sorun olmuyo ..
Sanırım ben bu sınıftan oluyorum.
[/COLOR]
Hepsini anladım da SS e takım elbiseyle binene neden ARTİST deniyor bir tek onu anlayamadım.
Bir abim vardı kendisi hafif sıyrıktı motor sevdası konusunda takım elbisesini giyer üstüne montunu kaskını giyer işe giderdi. Hangi motorla mı? Kendisi Dük :bounce: derdi kısaca.Şu kırmızı cavarlardan.
Şimdi ona apaçi desem..... :silent: :silent: :silent:
Yatacak yerim olmaz valla toprak kabul etmez beni. :cherry: