Honda VFR1200F Motoplus 2010 da Sergilenecek

Honda ‘nın merakla beklenen ve geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni modeli Honda VFR1200F modelinin , 25-28 Şubat 2010 tarihlerinde yapılacak 2010 MotoPlus Motosiklet Fuarında sergileneceği Honda Türkiye tarafından Honda Türkiye websitesinde duyuruldu.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• vfrt2.jpg
    vfrt2.jpg
    21.7 KB · Görüntüleme: 12,189
Son düzenleme:
güzel motor . gidip görülecekler arasında yerini alıyor :)

Bu ne yaa...son zamanlarda gördüğüm en iyi makina süper olmuş ama malum bakarak sevicez:p

cıksınkı bende vfr800 almaya nıyetlıyım otomatık olarak vfr800 fıyatları duser :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBR 1100 XX BLACK BIRD kullanıcılarını tatmin edememiş ama vfr modelini kullananlar için tabi 10 numara:cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Birde bu vidoa var...

http://www.youtube.com/watch?v=Q8GD_yQfQuQ&feature=player_embedded#

Bu konu burada gecen sene tartisilmis..
Ben biraz okudum..
Begenenler var begenmeyenler var..
Ama farkettigim sey cok uzun konusulmus..
Sayfalar boyu...
Burada cok yazan yok bu konu hakkinda...:cherry:

Tartisilan topic...

http://www.motorradonline24.de/mo24forum/motorräder/honda/627667/honda-vfr1200/

Aslinda hakkinda baya konustuk ama bizim konustugumuz zamanlar henuz ortada yoktu.:p

Bu kadar buyuk motor hacmini VFR olarak lanse etmeleri, Turkiye'de ki motosiklet kullanicilarinin ilgisini dogal olarak çekmeyecek.
Genel egilim, ben bu motoru ne yapacagim ki?
seklinde olacak.
Ama motosiklet kültürüne sahip ulkelerde çok satacak bir motor olacak.

Bizim ulkemizde motosiklet sporu yapîlmaz ama, motosikletten sportif bir beklenti vardir.:mrgreen:
Bunu zaten bir çozebilsem, memleketi de çozecem.:)

Simdi ben eminim ki çogu kullanici Hayabusa veya ZZR modellerine rakip bir makina beklemektedir.
Honda niçin onlarin alaninda buyuk hacimli bir sport turing yapmiyor sorusu Turk kullanicisinin zihnini kurcalar.

Durum boyle olunca da bu VFR canim memleketimde güme gider, baska birsey olmaz.
Belki birkaç tane satacaktir ama o kadar.
Bizim turingçi tayfa BMW'ye biner.
BMW bayilerinde ikram edilen ilaçli gazoz'un etkisi uzun yillar geçmediginden, VFR falan gozleri gormez.:cherry:
Durum buyken Honda'nin Turkiye'ye bu makinayi getirmesi bile enteresan geliyor bana.
Bak tum avrupada satilan CB1000 Turkiye'de yok.
Halbuki geçen yilin en çok satilan motosikletlerinden biri.
Bizim Turk motorcu tayfasinin motordan haberi bile yok.
Resmini koysam, Hornet diye benimle iddiaya girerler.
:p
Memleket boyle ben napayim.:)

Aslinda hakkinda baya konustuk ama bizim konustugumuz zamanlar henuz ortada yoktu.:p

Bu kadar buyuk motor hacmini VFR olarak lanse etmeleri, Turkiye'de ki motosiklet kullanicilarinin ilgisini dogal olarak çekmeyecek.
Genel egilim, ben bu motoru ne yapacagim ki?
seklinde olacak.
Ama motosiklet kültürüne sahip ulkelerde çok satacak bir motor olacak.

Bizim ulkemizde motosiklet sporu yapîlmaz ama, motosikletten sportif bir beklenti vardir.:mrgreen:
Bunu zaten bir çozebilsem, memleketi de çozecem.:)

Simdi ben eminim ki çogu kullanici Hayabusa veya ZZR modellerine rakip bir makina beklemektedir.
Honda niçin onlarin alaninda buyuk hacimli bir sport turing yapmiyor sorusu Turk kullanicisinin zihnini kurcalar.

Durum boyle olunca da bu VFR canim memleketimde güme gider, baska birsey olmaz.
Belki birkaç tane satacaktir ama o kadar.
Bizim turingçi tayfa BMW'ye biner.
BMW bayilerinde ikram edilen ilaçli gazoz'un etkisi uzun yillar geçmediginden, VFR falan gozleri gormez.:cherry:
Durum buyken Honda'nin Turkiye'ye bu makinayi getirmesi bile enteresan geliyor bana.
Bak tum avrupada satilan CB1000 Turkiye'de yok.
Halbuki geçen yilin en çok satilan motosikletlerinden biri.
Bizim Turk motorcu tayfasinin motordan haberi bile yok.
Resmini koysam, Hornet diye benimle iddiaya girerler.
:p
Memleket boyle ben napayim.:)

Yazdiklarina pek birsey diyemiyecegim..
Sen yurdumu benden kat kat iyi taniyorsun...
Ama sadece sunu yazayim..
Yine yiktin beni buraya...:p

Ama buradaki forumdaki okuduklarima göre begenenler daha cok bu matoru...
Ve bu motor ciktigi icin baska motorlarin fiyatlari pike yapmakta diye yazanlar olmus... Kötü birsey degil sanirim..

Umarım yakıt tüketimi konusunda birşeyler yapmışlardır zira VFR 800 hiçte az yakmıyordu.:)Bir başka konusu ise vtec. Umarım bu VFR1200F'de Honda'nın arabalarında oldugu gibi ivtec sistemine geçmişlerdir.

Umarım yakıt tüketimi konusunda birşeyler yapmışlardır zira VFR 800 hiçte az yakmıyordu.:)Bir başka konusu ise vtec. Umarım bu VFR1200F'de Honda'nın arabalarında oldugu gibi ivtec sistemine geçmişlerdir.

pardon,belki üstüme vazife değil ama,söylemeden edemedim!siz bu sitenin haber editörü olarak,vfr1200 hakkında sürüyle topic açtınız;hala benzin tüketim değerlerinive vtec in olup olmadığını bilmiyorsanız,buralarda bir yerlerde hata yapıyorsunuz gibime geliyor

Yahu elint bu motoru kullanicam birkac litresine bakicam.. :)
Ama senin icin baktim..
5,9 litre 100 km de..
Birazda baska bilgiler

pardon,belki üstüme vazife değil ama,söylemeden edemedim!siz bu sitenin haber editörü olarak,vfr1200 hakkında sürüyle topic açtınız;hala benzin tüketim değerlerinive vtec in olup olmadığını bilmiyorsanız,buralarda bir yerlerde hata yapıyorsunuz gibime geliyor
O sürüyle açtıgım konularda vfr 1200'ün teknik verileri yoktu.Haberlerin çogu ha üretildi ha üretilecek şu fuara geldi yok bu fuara gidiyor gibi haberlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar