2003 model Fazer 600'a yan grenaj yapılabilirmi?

Arkadaşla 2003 model Fazer 600 için yan grenaj yapan yada satan bir yer biliyormusunuz?
Bu işi yapan bir kaç yer duymuştum.
2009 fuarında her model motosiklete grenaj yaparız gibisinden muhabbet etmişti. Sizce Fazer'e yan grenaj yaptırma - alma gibi bir olanağımız varmı.

örnek resim;

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yurtdışında çok fazla var türkiye'de de bir iki yerde gördüm ama fazertürkiye grubuna baksan iyi olur bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

Alttaki gibi bir çok örnek var

356_2.jpg

fz1gt.jpg

Arkadaşla 2003 model Fazer 600 için yan grenaj yapan yada satan bir yer biliyormusunuz?
Bu işi yapan bir kaç yer duymuştum.
2009 fuarında her model motosiklete grenaj yaparız gibisinden muhabbet etmişti. Sizce Fazer'e yan grenaj yaptırma - alma gibi bir olanağımız varmı.

örnek resim;

Valla yapilir yapilmayacak is yokcanim ulkemdeancak cok kulfetli olur buzihniyet korundukca...otomobile yapilan frp dedigimiz olay yani fiber(nami diger cam elyafi malzeme)motosiklete uyarlandiginda deger kazanmakda...
yapilir...
duzgun bi tasarim ve olculendirme ile yapilmayacak sey yoktur.ben biara photoshop ile burada bmw f650 ye yan grenaj giydirme yapmisdim.kinayan cok oldu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar